Aselaukku biltema

Asekotelo, pehmeä – Biltema.fi

Motonetin laajasta valikoimasta löydät erilaiset aselaukut ja asekassit niin kuljetukseen kuin säilytykseen. Klikkaa ja tutustu valikoimaan.

Erinomainen laukku normaalilla kiikaritähtäimellä varustetulle kiväärille, pituus enintään 115 cm. Kestävää polyesteriä perinteisellä vihreällä maastokuvioinnilla, paksu pehmuste suojaa kolhuilta. Täyspitkä vetoketju, vahvat sangat, olkahihna, käytännöllinen säilytystasku sivulla.

Asekotelo, yksinkertainen, 125 cm – Biltema.fi

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea! Tutustu tavarataloihin. Avoimet työpaikat. Etsimme …

Vankka asekotelo kiväärille kiikaritähtäimellä. Pehmustettu paksulla vaahtomuovilla. Lukitaan neljällä vahvalla lukolla. Aukko riippulukolle.

Asekotelo, 123 cm – Biltema.fi

Voidaan kantaa olalla tai selässä. Vettä hylkivää polyesteriä, sisäpuolella 35 mm:n pehmustus. Lukittava vetoketju. Kolme suurta ulkopuolista taskua esimerkiksi ammuksia, taskulamppuja, äänenvaimenninta ja pientä kiikaria varten. Päälokeron sisäpuolella on taskut esimerkiksi puhelinta, avaimia ja lompakkoa varten. Sisällä on lokero aseen piippua varten, jotta piippu ei tunkeudu vetoketjun läpi esimerkiksi voimakkaan iskun seurauksena. Lisäksi se saa aseen painon jakautumaan paremmin. Silmukka ripustusta varten.

Kaikki metsästysvarusteet eri lajien metsästämiseen

Hanki varusteet metsästyksen Biltemasta – sillä miksi maksaisit enemmän? – Biltema.fi

Valikoimamme sisältää metsästysvarusteita, jahtipuukkoja, kiikareita ja kaikkea aseiden huoltamiseen. Bilteman varusteilla saat jahtipäivän onnistumaan. Osta verkosta tai tule myymäläämme.

Asekotelo – Biltema.fi

Vuorattu kiväärikotelo vettä hylkivästä materiaalista. Tyylikäs oranssi malli, jossa vahva säädettävä olkahihna ja pehmustettu kantokahva. Ulkopuolella kätevä säilytystasku, sisällä tarranauha, joka estää aseen liukumisen kotelosta. Vahva täyspitkä vetoketju.

Metsästysreput, aselaukut ja reppujakkarat – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset metsästyslaukut, aselaukut sekä tuolireput. Reppujakkarat, aselaukut ja kivääritlaukut sekä metsästysreput voit tilata helposti myös verkkokaupastamme!

Aseen säilytys ja aselaukut | Motonet Oy

Motonetin laajasta valikoimasta löydät erilaiset aselaukut ja asekassit niin kuljetukseen kuin säilytykseen. Klikkaa ja tutustu valikoimaan.

Metsästystarvikkeet ja metsästysvaatteet – Puuilo

Metsästystarvikkeet ja metsästysvaatteet | Puuilo

Valikoimastamme löydät metsästystarvikeet ja metsästysvaattet aina edulliseen hintaan!

Kiväärin kantopussi, cordurakangasta, Vihreä – XXL

Mackenzie Kiväärin kantopussi, cordurakangasta – Vihreä – Aselaukut Ja Asekotelot | XXL

Lue lisää tuotteesta Kiväärin kantopussi, cordurakangasta. 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus ja 30 päivän hintalupaus!

Keywords: aselaukku biltema, biltema aselaukku