Biltema junarata

Puinen junarata – Biltema.fi

Brio junarata *varattu … Junarata. Lelut ja pelit, Pohjois-Pohjanmaa, Myydään 8 € 22 tam 14:30 … Bilteman junarata + lisäosat.

Suuri junasarja, joka kutsuu hauskoihin ja kehittäviin leikkeihin. Lähde asemalta jännittävälle matkalle. Ylitä silta, aja tasoristeyksestä ja pysähdy työmaan kohdalla. Rajattomasti mahdollisuuksia luovalle mielelle. Sisältää 70 osaa Junaratasarjassa on yhteensä 70 osaa. Mukana on erilaisia kiskoja, silta, tasoristeys, rakennuksia, veturi, vaunuja, kylttejä, puita, ihmisiä ja eläimiä. Kaikki mitä tarvitset huippuhauskan maiseman rakentamiseen. Laajennettava Jos haluat rakentaa vieläkin suuremman junaradan, voit ostaa lisäkiskoja, vaihteita, siltoja ja tunneleita lisävarusteena . Hyvä tietää: Kaikki Bilteman junaradat ovat yhteensopivia ja laajennettavissa suurimpien junavalmistajien junaratojen kanssa.

Tarvikkeita junarataan – Biltema.fi

Tällä sarjalla voit laajentaa junarataasi ja tehdä kiskoista vieläkin pidemmät ja entistä hauskemmat ajaa. Sopii junarataan 45-0520  ja dinosaurusjunarataan 45-0521 . Sisältö: Kaarre, pitkä. 2 kpl Kaarre, lyhyt. 2 kpl Raide, pitkä. 2 kpl Raide, lyhyt. 2 kpl Vaihde, 2-raiteinen, 1 kpl. Vaihde, 3-raiteinen, 1 kpl Hyvä tietää: Kaikki Bilteman junaradat ovat yhteensopivia ja laajennettavissa suurimpien junavalmistajien junaratojen kanssa.

Varusteita junarataan 45-0520 – Biltema.fi

Varusteita junarataan 45-0520

Puinen dinosaurusaiheinen junarata – Biltema.fi

Puinen dinosaurusaiheinen junarata

Pikajunasarja junaradalle – Biltema.fi

Pikajunasarja junaradalle – Biltema.fi

Pikajunasarja junaradalle

Kääntölevy junaradalle – Biltema.fi

Kääntölevy junaradalle – Biltema.fi

Tämän kääntölevyn avulla voit laajentaa junarataasi ja tehdä kiskoista vieläkin pidemmät ja entistä hauskemmat ajaa. Sopii junarataan 45-0520  ja dinosaurusjunarataan 45-0521 . Hyvä tietää: Kaikki Bilteman junaradat ovat yhteensopivia ja laajennettavissa suurimpien junavalmistajien junaratojen kanssa.

Tunneli junaradalle – Biltema.fi

Tunneli junaradalle – Biltema.fi

Tämän tunnelin avulla voit laajentaa junarataasi ja tehdä kiskoista vieläkin pidemmät ja entistä hauskemmat ajaa. Sopii junarataan 45-0520  ja dinosaurusjunarataan 45-0521 . Hyvä tietää: Kaikki Bilteman junaradat ovat yhteensopivia ja laajennettavissa suurimpien junavalmistajien junaratojen kanssa.

Puisten junaratojen yhteensopivuus – Lelukaupat.fi

Puisten junaratojen yhteensopivuus

Koko Suomi, Tori.fi

Tori.fi:ssä on tällä hetkellä 66ilmoitusta alueellaKoko Suomi. Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Keywords: biltema junarata