Biltema lämpömittari

Lämpömittarit ja sääasemat – Biltema.fi

Digitaalinen lämpö-/kosteusmittari lämpötilan ja ilmankosteuden mittaamiseen …

Biltemasta löydät sekä sisälämpömittarit että ulkolämpömittarit edulliseen hintaan. Nouda omasi lähimmästä Biltemasta tai tilaa helposti verkkokaupasta!

Langaton lämpömittari – Biltema.fi

Lämpömittari/kosteusmittari.

Langaton lämpömittari sisä- ja ulkolämpötilojen tarkkaan seurantaan.  Helppo sijoittaa Lämpömittari on helppo ripustaa seinälle naulan tai ruuvin avulla. Langattoman anturin voi sijoittaa ulkona mihin tahansa, mieluiten kuitenkin rakenteiden ym. pohjoispuolelle. Lämpötila-asteikko °C tai °F Lämpömittari mittaa lämpötilan sekä celsius- (°C) että fahrenheitasteina (°F). Voit siis vaihdella helposti näiden kahden asteikon välillä ja kääntää lämpötilalukeman haluamaksesi yksiköksi. Selkeä LCD-näyttö Lämpömittarin helppolukuinen LCD-näyttö esittää mittaustiedot suurilla ja selkeillä numeroilla. Näyttöä ohjataan sen takana olevilla painikkeilla. Kätevä muistitoiminto Perusyksikössä on hyödyllinen muistitoiminto, joka tallentaa suurimmat ja pienimmät lämpötilat. Lukemia voi tarkastella näytöllä koska tahansa vain yhtä painiketta painamalla. Min/Max-arvot nollataan manuaalisesti pitämällä painiketta painettuna, kun poistettava arvo näkyy näytössä. Laajennettava Lämpömittariin voi yhdistää kaikkiaan kolme anturia. Tunnistimille on valittava silloin eri kanavat kanavakytkimellä, joka sijaitsee ao. paristokotelon alla. Vaihtaminen tunnistinten välillä tapahtuu helposti lämpömittarin takana olevalla painikkeella. Lisäantureita myydään tarvikkeena. Sisäänrakennettu kello- ja herätystoiminto Lämpömittarissa on sisäänrakennettu kello, johon liittyy hälytystoiminto. Siksi sitä voi käyttää myös herätyskellona.

Digitaalinen lämpömittari, sisään/ulos – Biltema.fi

Digitaalinen lämpö-/kosteusmittari lämpötilan mittaamiseen sisällä ja ulkona …

Pieni ja yksinkertainen digitaalinen lämpömittari sisä- tai ulkolämpötilan tarkkaan seurantaan sen mukaan, mihin anturi on sijoitettu. Helppo sijoittaa Lämpömittarin voi sijoittaa esimerkiksi ikkunalaudalle tai hyllylle helposti takana olevan ulos käännettävän tukijalan avulla. Sen voi ripustaa kätevästi myös seinälle naulan tai ruuvin avulla. Voit ripustat anturin ulos ikkunasta, jos haluat mitata ulkolämpötilaa, tai jättää sen sisälle, kun haluat tietää, paljonko sisällä on lämmintä. Lämpötila-asteikko °C tai °F Lämpömittari mittaa lämpötilan sekä celsius- (°C) että fahrenheitasteina (°F). Mittayksikön vaihtaminen tehdään lämpömittarin takaa. Selkeä LCD-näyttö Lämpömittarin helppolukuinen LCD-näyttö esittää lämpötilan suurilla ja selkeillä numeroilla. Tärkeää Varmista, että kotona on aina uusia käyttämättömiä paristoja.

Sisälämpömittari – Biltema.fi

Perinteinen lämpömittari kodin sisälämpötilan tarkkaan seurantaan. Lämpömittari ripustetaan seinälle kätevästi ruuvilla tai naulalla, joten sen voi siirtää tarvittaessa helposti myös toiseen huoneeseen lämpötilaa mittaamaan. Mitta-asteikot °C ja °F Lämpömittari mittaa lämpötilan sekä celsius- (°C) että fahrenheitasteina (°F). Siten lukeman muuntaminen näiden lämpötila-asteikkojen välillä on helppoa. Sopii jääkaapin ja pakastimen lämpömittariksi Voit käyttää lämpömittaria myös jääkaapin ja pakastimen lämpötilan seurantaan tarpeen mukaan.

Ulkolämpömittarit – Biltema.fi

Digitaalinen lämpömittari ylimmän ja alimman lämpötilan …

Digitaalinen lämpömittari ylimmän ja alimman lämpötilan näytöllä – Biltema.fi

Digitaalinen lämpömittari ylimmän ja alimman lämpötilan näytöllä

Lämpömittari/kosteusmittari – Biltema.fi

Lämpömittari/kosteusmittari – Biltema.fi

Digitaalinen lämpö-/kosteusmittari lämpötilan ja ilmankosteuden mittaamiseen sisällä siitä huoneesta, johon mittari on sijoitettu. Helppo sijoittaa Lämpö-/ilmankosteusmittarin voi sijoittaa ikkunalaudalle tai hyllylle helposti takana olevan ulos käännettävän tukijalan avulla. Sen voi myös ripustaa esimerkiksi jääkaapin ulkopintaan takana olevan magneetin avulla. Lämpötila-asteikko °C tai °F Lämpömittari mittaa lämpötilan sekä celsius- (°C) että fahrenheitasteina (°F). Mittayksikön vaihtaminen tehdään lämpömittarin takaa. Selkeä LCD-näyttö Lämpö-/ilmankosteusmittarin helppolukuinen LCD-näyttö esittää lämpötilan ja ilmankosteuden suurilla ja selkeillä numeroilla. Kätevä muistitoiminto Lämpö-/ilmankosteusmittarissa on hyödyllinen muistitoiminto, joka tallentaa suurimmat ja pienimmät lämpötilat ja kosteusprosentit. Arvon voi lukea näytöstä koska tahansa. Min/Max-arvot nollautuvat 24 tunnin kuluttua, mutta ne voi nollata myös manuaalisesti. Tärkeää Varmista, että kotona on aina uusia käyttämättömiä paristoja.

Lämpömittari/kosteusmittari – Biltema.fi

Lämpömittari/kosteusmittari – Biltema.fi

Lämpömittari/kosteusmittari

Lämpömittari/kosteusmittari, sisälle/ulos – Biltema.fi

Lämpömittari/kosteusmittari, sisälle/ulos – Biltema.fi

Digitaalinen lämpö-/kosteusmittari lämpötilan mittaamiseen sisällä ja ulkona sekä ilmankosteuden mittaamiseen sisällä. Helppo sijoittaa Lämpö-/ilmankosteusmittarin voi sijoittaa ikkunalaudalle tai hyllylle helposti takana olevan ulos käännettävän tukijalan avulla. Sen voi ripustaa kätevästi myös seinälle naulan tai ruuvin avulla. Voit ripustat anturin ulos ikkunasta, jos haluat mitata ulkolämpötilaa. Lämpötila-asteikko °C tai °F Lämpömittari mittaa lämpötilan sekä celsius- (°C) että fahrenheitasteina (°F). Voit siis vaihdella helposti näiden kahden asteikon välillä ja kääntää lämpötilalukeman haluamaksesi yksiköksi. Selkeä LCD-näyttö Lämpö-/ilmankosteusmittarin helppolukuinen LCD-näyttö esittää lämpötilan ja ilmankosteuden suurilla ja selkeillä numeroilla. Kätevä muistitoiminto Lämpö-/ilmankosteusmittarissa on hyödyllinen muistitoiminto, joka tallentaa suurimmat ja pienimmät lämpötilat ja kosteusprosentit. Lukemia voi tarkastella näytöllä koska tahansa vain yhtä painiketta painamalla. Min/Max-arvot nollataan manuaalisesti painikkeen avulla. Tärkeää Varmista, että kotona on aina uusia käyttämättömiä paristoja.

Keywords: biltema lämpömittari