Biltema pöytälevy

Pöytälevy – Biltema.fi

Tammi työtaso, 240 x 60 cm. 16-8862. Hyllytasot liimalevystä, 150 cm. alk.

Pöytälevy

Tammi työtaso, 240 x 60 cm – Biltema.fi

Säilytyshyllyt, seinähyllyt ja hyllylevyt · Tammi työtaso, 240 x 60 cm. 139,- · Hyllytaso tammea. alkaen · Hyllytaso tammea, 150 x 30 cm. 37 · Hyllytasot …

Käsittelemätön korkeatasoinen massiivipöytälevy. Lähes oksaton. Leveät lamellit ja tasainen väri. Käsittelemätön pinta voidaan öljytä, lakata tai petsata. Tammea, B/C-laatu.  *Mitat: 2400 x 600 x 26 mm. HUOM! Kaikki tammiset pöytälevyt on öljyttävä säännöllisesti kuivumisen aiheuttaman halkeilemisen estämiseksi.

Hyllylevyt ja hyllytasot edullisesti – Biltema.fi

Biltemasta löydät erilaiset hyllylevyt, hyllytasot, pöytälevyt sekä ikkunalaudat. Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä Biltemasta!

Hyllytaso tammea – Biltema.fi

Hyllytasot liimalevystä. Käsittelemätöntä pyökkiä. Sauvaliimattu.

Hyllytasot liimalevystä, 80 cm – Biltema.fi

Käsittelemätöntä mäntyä. Sauvaliimattu.

Työtaso – Biltema.fi

Työtaso

Hyllyt | Säilytyshyllyt ja hyllytarvikkeet – Biltema.fi

Laita kellari tai varasto järjestykseen kätevillä ja edullisilla säilytyshyllyillämme. Biltemasta löydät lisäksi seinähyllyt ja muut säilytysjärjestelmät.

Työtaso MDF-levyä – Biltema.fi

Kokoontaitettava, kaksi kampea. 4 tappia, jotka sopivat levyn 24 reikään. Poikkituki, jossa on aukot työkalujen säilyttämiseen.

Työtaso, metallia – Biltema.fi

Vankka ja kokoontaitettava työtaso, jonka yläosa on terästä ja alumiinia. Kallistettava työtaso, käytännöllinen jalkatuki ja helppo korkeudensäätö.

Keywords: biltema pöytälevy