Biltema savustin

Savustimet – Biltema.fi

Savustin on perinteinen ruoanlaittoväline, jolla valmistat esimerkiksi herkulliset savukalat. Valikoimastamme löydät sekä savustuslaatikot, …

Savustin on perinteinen ruoanlaittoväline, jolla valmistat esimerkiksi herkulliset savukalat. Savustimet ja savustusgrillit voit tilata helposti myös verkkokaupasta!

Grillitynnyri ja savustin – Biltema.fi

Monikäyttöinen grilli ja savustin, aukko tynnyreiden välillä.

Grillitynnyri ja savustin

Grillitynnyri/savustin – Biltema.fi

Monipuolinen grillitynnyri, jonka alaosassa on grilliallas ja yläosassa …

Grillitynnyri/savustin

Savustustynnyri ja grilli – Biltema.fi

Kotikäyttöön tarkoitettu pystysavustin, joka toimii myös grillinä.

Kotikäyttöön tarkoitettu pystysavustin, joka toimii myös grillinä. Vakaa rakenne. Kaksi kerrosta, kaksi savuluukkua ja kromatut ritilät. Lämpömittari ja säädettävä ilmanvaihtoaukko kannessa. Lämmitetään hiilillä tai briketeillä.  Osastot savustamiseen, keittämiseen, grillaamiseen ja esim. pienien makkaroiden tai kalojen ripustamiseen. Jauhemaalattua terästä, 0,8 mm. Hiili-/vesiastian tilavuus: 4,5 litraa. Luukut: (P) 14 x (L) 12 x (K) 0,4 cm. Grillausala: Ø 38 cm. Grillauskorkeus: 35–36 cm. Kokonaismitta: Ø 44 cm. Korkeus: 88 cm.

Grillit | Grillaus ja savustus – Biltema.fi

Savustin onkin erittäin suosittu ruoanlaittoväline etenkin kesällä. Bilteman grillihiilet ja briketit on valmistettu laatutarkastetusta puuhiilestä, joka …

Oletpa hankkimassa sitten sähkögrilliä, hiiligrilliä tai kaasugrilliä, Bilteman edullisesta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy kaikki tarvittava.

Savustuslaatikko – Biltema.fi

Täydellinen valinta kalan ja lihan savustamiseen kotona.

Täydellinen valinta kalan ja lihan savustamiseen kotona. Yksikkö koostuu laatikosta, tippasuojasta ja kannesta, jotka ovat ruostumatonta terästä. Kromattu kaksoisritilä savustamiseen 2 tasolla yhtä aikaa. Ilmanvaihdon säätö kannessa. Mukana 2 spriipoltinta. Mitat: (P) 43 x (L) 27 x (K) 20 cm. Paino: 3,3 kg.

Savustus | Motonet Oy

Käyttämällä savustuslastuja tai savustuspaloja voit lisätä savustuksen vivahteikkuutta ja aromia. Savustuslastuja ja savustuspaloja on erilaisille …

Tuoteryhmä: Savustus

Käyttöohjeet kohteelle Biltema Savustimet

Onko tuotteessa vika, eikä käyttöoppaasta ole apua? Siirry Repair Café ‑alueelle etsimään ilmaisia korjauspalveluita. Biltema 26-426 Savustin.

Biltema Savustimet käyttöoppaat. Etsi oma mallisi ja lataa käyttöopas tai lue yleisiä kysymyksiä.

Keywords: biltema savustin, biltema sähkösavustin