Biltema terassilaatta

Terassilaatat – Biltema.fi

Terassilaatta voi muuttaa parvekkeen tai terassin ilmeen täysin ja edullisesti. Puusta valmistetut terassilaatat on käsitelty öljyllä, joten ne kestävät …

Parveke tai terassi tuntuu paremmalta ja mukavammalta kun jalkojen alla on kunnon terassilaatat. Valitse joko muovikomposiitista tai puusta valmistetut laatat.

Puuritilä, 5 kpl – Biltema.fi

Vakaa ja huolellisesti valmistettu napsautettava terassilaatta parvekkeille, …

Vakaa ja huolellisesti valmistettu napsautettava terassilaatta parvekkeille, terasseille ja patioille. Alaosa UV-kestävää muovia, ruuvit sinkittyä terästä ja rimat tiikkivärisellä öljyllä käsiteltyä puuta. 

Puukomposiittiritilä, pakkauksessa 5 kpl – Biltema.fi

Huoltovapaa puukomposiittiritilä. Helppo asettaa paikalleen, mukava kävellä.

Huoltovapaa puukomposiittiritilä. Helppo asettaa paikalleen, mukava kävellä. Pohjassa ilmanvaihto ja helppo lukitusjärjestelmä. Erittäin kestävä käytettäessä tavallisen puuritilän tavoin parvekkeella tai pienellä terassilla. Uritettu liukastumisvaaran vähentämiseksi.

Komposiittilauta, 2800 x 145 x 21, vaaleanharmaa – Biltema.fi

Komposiittilauta sopii esim. patiolle, terassille tai parvekkeelle, ja sitä …

Tyylikäs puuta muistuttava lattiapinta ulkotilaan. Komposiittilauta sopii esim. patiolle, terassille tai parvekkeelle, ja sitä voidaan käyttää myös uima-altaan ympärillä. Puukomposiitti on helppohoitoinen materiaali, jonka lujuus ja säänkesto ovat erinomaiset. Laudat ovat käännettäviä ja ne voidaan asetella pinnalle puurakenteeksi tai ristikkäiseksi kuvioksi. Komposiittimateriaali 55 % puuta, 35 % muovia ja 10 % lisäaineita. 90 % kierrätysmateriaalia. Pinta on pehmeä jalan alla, ei lastuja tai tikkuja. Lähes huoltovapaa – ei öljyämistä tai petsaamista. Kestää pohjoismaisessa ilmastossa – eivät väänny tai halkeile. 10 vuoden valmistusvirhetakuu tavanomaisessa yksityiskäytössä (ei kaupallinen). Tuote voi turvota/kutistua pituudesta: ≤0,4 % ja leveydestä: ≤0,8 %. Miksi valita komposiittilauta? Komposiittilaudat ovat luonnonpuuta, johon on yhdistetty muita materiaaleja lujuuden ja värinkestävyyden parantamiseksi, joten materiaali elää hyvin vähän ja väri haalistuu enintään 10 %. Komposiittilaudat on helppo asentaa ja ne muodostavat tyylikkään ja erittäin kestävän pinnan.  Pintakäsittelyä ei tarvita; lautojen kunnossapitoon kuuluu vain pesu tarvittaessa. Pinta on miellyttävä myös paljaiden jalkojen alla – ei tikkuja, halkeamia tai ruuveja.

Lattialaatat, 1 m² – Biltema.fi

Helposti asennettavat laatat soveltuvat terassille, parvekkeelle, …

Helposti asennettavat laatat soveltuvat terassille, parvekkeelle, nurmikolle, varastoon, autotalliin ja leikkimökkeihin. Myös esim. tilapäiseksi lattiaksi puutarhajuhliin ja muihin tilaisuuksiin. Laatan pohja johtaa kosteuden pois, ja laatta on helppo pitää puhtaana. UV-kestävää PP-muovia, joka kestää suurta kuormitusta ja korkeita/matalia lämpötiloja.  Tee näin: Perusta lattia tasaiselle alustalle. Jätä 15 mm rako seiniin, jotta lattia pääsee laajentumaan. Autotallissa lattian uloin rivi on kiinnitettävä pulteilla alustaan. Puhdistaminen: Imuroi ja huuhtele lattia. Muutaman kerran vuodessa kannattaa nostaa laatat suurempana yksikkönä ylös ja siivota lattia laattojen alta.

Aloituskiinnikkeet, 20 kpl – Biltema.fi

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aloituskiinnikkeet ensimmäiseen ja …

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut aloituskiinnikkeet ensimmäiseen ja viimeiseen laattariviin. Ruostumattomat, A2, ruuvit mukana. Sopii Komposiittilautaan 89-500 ja 89-501.

Asennuskiinnikkeet, 100 kpl – Biltema.fi

Mustat muovikiinnikkeet ruostumatonta terästä, A2, …

Mustat muovikiinnikkeet ruostumatonta terästä, A2, asennusruuvit terassilaattojen väliin. Laattojen väli on noin 7 mm. Menekki n. 25 kpl/m2. Sopii Komposiittilautaan 89-500 ja 89-501.

Rakoristi 4 kpl – Biltema.fi

Kätevä työkalu, jolla saat halutun raon terassilautojen väliin puukansien …

Kätevä työkalu, jolla saat halutun raon terassilautojen väliin puukansien rakentamisessa. Käytä rakoristejä terassilaudan molemmissa päissä, jolloin kaikki laudat tulevat täysin yhdensuuntaisiksi ja saat siistin lopputuloksen. Ristinmuotoinen välikappale ei putoa lautojen väliin. Rakoristin rakoleveydet ovat 3, 4, 5 ja 6 mm.

Puuritilä, 5 kpl – Biltema.fi

Vakaa ja huolellisesti valmistettu napsautettava terassilaatta parvekkeille, terasseille ja patioille. Alaosa UV-kestävää muovia, ruuvit sinkittyä terästä …

Vakaa ja huolellisesti valmistettu napsautettava terassilaatta parvekkeille, terasseille ja patioille. Alaosa UV-kestävää muovia, ruuvit sinkittyä terästä ja rimat tiikkivärisellä öljyllä käsiteltyä puuta. 

Keywords: biltema terassilaatta