Biltema trampoliini

Trampoliinit – Biltema.fi

Trampoliini ja suojaverkko, 244 cm. 139,-. Trampoliini ja suojaverkko, 244 cm. 14-4100. Trampoliini ja suojaverkko, 305 cm.

Trampoliini kesän parhaisiin pomppuihin! – Biltema.fi

Meiltä löydät edulliset trampoliinit kesän piristykseksi!

Meiltä löydät edulliset trampoliinit kesän piristykseksi! Tutustu valikoimaamme ja nouda omasi lähimmästä Biltemasta tai tilaa helposti verkkokaupastamme!

Trampoliini ja suojaverkko, 305 cm – Biltema.fi

Ne parantavat turvallisuutta estämällä pieniä lapsia putoamasta ja suojaamalla …

Suuren trampoliinin myötä pihalla ei ole enää koskaan tylsää. Trampoliinilla hyppiminen on hauskaa tekemistä koko perheelle. Vanhemmat voivat hyppiä lasten kanssa ja lapset kavereitten kanssa. Pihastasi tulee nopeasti suosittu leikkipaikka. Helppo koota Vakaarakenteinen trampoliini seisoo neljällä galvanoidulla teräsjalalla, ja se on erittäin helppo koota. Aseta ensin kaikki osat maahan oikeille paikoilleen. Kokoa sen jälkeen teline ja aseta se sopivaan kohtaan. Asenna sen jälkeen kaikki jouset mukana toimitetun jousenkiristimen avulla. Tässä vaiheessa kokoajia on hyvä olla kaksi, sillä jousien jännittäminen on raskasta ja niitä on monta. Trampoliinin mukana tulee kaikki kokoamiseen tarvittavat työkalut. Suojaverkko sisältyy Turvallisuus on erittäin tärkeää trampoliinin käytössä. Sen vuoksi toimitukseen sisältyy suojaverkko ja pehmustetut tolpat. Ne parantavat turvallisuutta estämällä pieniä lapsia putoamasta ja suojaamalla vähän suurempia korkeiden hyppyjen ja volttien tekemisessä. Mukana on myös pehmustettu reunasuojus, joka estää hyppijää takertumasta tai satuttamasta itseään trampoliinin jousiin. Maakiinnikkeet mukana Käyttämällä mukana tulevia maakiinnikkeitä varmistat, ettei trampoliini siirry hyppimisen aikana. Nämä kiinnikkeet pitävät trampoliinin paikallaan myös vähän tuulisemmalla säällä. Jos odotettavissa on kovia tuulia, trampoliinin kiinnitystä on ehkä vahvistettava. Kehittää lapsen motorisia taitoja ja koordinaatiota Trampoliinilla hyppääminen ei ole vain hauskaa, se on myös kehittävää. Kunnon parantumisen lisäksi trampoliinihyppely kehittää motoriikkaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Tärkeää Ota huomioon, että trampoliinin maksimikuormitus tarkoittaa kaikkien käyttäjien yhteispainoa, ei yksittäisen käyttäjän painoa. Trampoliinia saa käyttää vain aikuisen valvonnassa. Kovalla tuulella trampoliini voi lähteä liikkeelle tuulen mukana. Sijoita trampoliini suojaiseen ja turvalliseen paikkaan, tai kiinnitä se jaloista ja rungosta maahan, koska myrskyssä osat voivat irrota toisistaan. Narut voi kiinnittää maahan telttakiiloilla. Talven tullessa trampoliini on purettava ja siirrettävä säilytykseen sisätiloihin. Tikkaat eivät sisälly toimitukseen, mutta ne voi ostaa lisävarusteena.

Trampoliini ja suojaverkko, 244 cm – Biltema.fi

Trampoliini ja suojaverkko, 244 cm.

Trampoliini ja suojaverkko, 244 cm

Turvaverkko, 396 cm – Biltema.fi

Turvaverkko trampoliinille 14-4110 . HUOM!

Turvaverkko trampoliinille 14-4110 . HUOM! Asennusohjeet, ks. tuotteen 14-4110  alkuperäiset ohjeet.

Reunasuojus tuotteeseen 14-4125, 366 cm – Biltema.fi

Ylimääräinen reunasuoja varaosaksi vanhaan trampoliiniin.

Ylimääräinen reunasuoja varaosaksi vanhaan trampoliiniin. Pehmustettu ja iskuja vaimentava. Sopii trampoliiniin 14-4125 . HUOM! Asennusohjeet, ks. tuotteen 14-4125  alkuperäiset ohjeet.

Turvaverkko 14-4125 – Biltema.fi

Turvaverkko trampoliinille 14-4125 . HUOM!

Turvaverkko trampoliinille 14-4125 . HUOM! Asennusohjeet, ks. tuotteen 14-4125  alkuperäiset ohjeet.

Näin hypit turvallisesti trampoliinilla – Biltema.fi

Oikein käytettynä trampoliini on turvallinen ajanviettoväline ja tuo paljon … Trampoliinilla hyppiminen on varsinkin lasten suosikkipuuhaa keväällä ja …

Oikein käytettynä trampoliini on turvallinen ajanviettoväline ja tuo paljon iloa lämpimiin päiviin. Kokosimme ohjeet, joita noudattamalla koko perhe voi nauttia turvallisesti trampoliinista.

Matto trampoliiniin, 396 cm – Biltema.fi

Matto trampoliiniin, 396 cm – Biltema.fi

Vaihtomatto trampoliiniin 14-4110 . Sopii myös muille trampoliineille, …

Vaihtomatto trampoliiniin 14-4110 . Sopii myös muille trampoliineille, joiden halkaisija on 396 cm.  HUOM! Asennusohjeet, ks. tuotteen 14-4110  alkuperäiset ohjeet.

Keywords: biltema trampoliini, trampoliinin suojaverkko biltema, trampoliini biltema, trampoliinin jouset biltema, trampoliinin varaosat biltema