Biltema tuuletin

Tuulettimet – Biltema.fi

Tuuletin tuottaa virkistävää ilmavirtaa kuumina kesäpäivinä. Tehokas lattiatuuletin myös helpottaa ilmanvaihtoa tukalissa sisätiloissa.

Tehokas lattiatuuletin myös helpottaa ilmanvaihtoa tukalissa sisätiloissa. Säädettävällä puhallusnopeudella varmistat sopivan ilmavirran eri olosuhteissa.

Hiljaiset ja tyylikkäät pöytätuulettimet kotiin – Biltema.fi

Pöytätuuletin – Hiljaiset ja tyylikkäät pöytätuulettimet kotiin – Biltema.fi

Meiltä löydät edulliset pöytätuulettimet niin kotiin kuin työpaikalle.

Meiltä löydät edulliset pöytätuulettimet niin kotiin kuin työpaikalle. Tilaa pöytätuuletin helposti verkkokaupastamme!

Lattiatuuletin 16″ – Biltema.fi

Tuulettimen kallistuskulmaa voi säätää. Voit muuttaa sitä yhteenkään ruuviin tai …

Oletko kyllästynyt siihen, että kesällä on sisällä aivan liian kuuma? Silloin tämä seisova lattiatuuletin on sinua varten. Sekä kotiin että toimistoon sopiva tuuletin tuo miellyttäviä ja viilentäviä tuulenhenkäyksiä huoneeseen. Näin voit jatkaa askareita sisällä myös kuumimpina päivinä. Helppo käynnistää Lattiatuulettimen käynnistäminen on hyvin helppoa. Paina yhtä tuulettimen kaulan nopeuspainikkeista ja tuuletin käynnistyy. Sammuta tuuletin painamalla sammutuspainiketta, joka sijaitsee nopeuspainikkeiden alapuolella. Kolme nopeutta Tuulettimessa on kolme nopeustilaa: pieni, keskinopea ja nopea. Niiden avulla voit valita tuulettimelle tehon, joka sopii tarpeisiisi ja tuntuu mukavalta. Tuulettimen tehoa on helppo säätää nopeuspainikkeilla. Kääntyminen Jos haluat, että tuuletin kääntyy, käynnistä kääntyvä liike vetämällä tuulettimen moottorin yläpuolella oleva painike ylös. Sitten tuuletin jakaa viileää ilmaa koko huoneeseen. Jos haluat lukita tuulettimen tiettyyn asentoon, paina painike alas. Silloin tuulettimen liike pysähtyy. Säädettävä kulma Tuulettimen kallistuskulmaa voi säätää. Voit muuttaa sitä yhteenkään ruuviin tai painikkeeseen koskematta vain kallistamalla tuuletinta haluttuun suuntaan.  Säädettävä korkeus Voit säätää tuulettimen korkeutta avaamalla korkeudensäädintä ja asettamalla tuulettimen haluamallesi korkeudelle. Kiristä lopuksi säädin.  Tärkeää Tuuletin on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Lattiatuuletin kaukosäätimellä, 16″ – Biltema.fi

Oletko kyllästynyt siihen, että kesällä on sisällä aivan liian kuuma?

Oletko kyllästynyt siihen, että kesällä on sisällä aivan liian kuuma? Silloin tämä seisova lattiatuuletin on sinua varten. Sekä kotiin että toimistoon sopiva tuuletin tuo miellyttäviä ja viilentäviä tuulenhenkäyksiä huoneeseen. Näin voit jatkaa askareita sisällä myös kuumimpina päivinä. Helppokäyttöinen Lattiatuuletin on erittäin helppokäyttöinen, ja sitä ohjataan painikkeilla tai kaukosäätimellä.  Painikkeet: Käynnistä tuuletin painamalla sen kaulassa olevaa On-painiketta. Kun haluat sammuttaa tuulettimen, paina Off-painiketta. Painikkeilla voi myös muuttaa puhallusnopeutta ja puhalluksen tyyppiä, käynnistää ajastuksen ja sekä valita, kääntykö tuuletin vai ei. Kaukosäädin: Kaukosäätimellä voit käynnistää ja sammuttaa tuulettimen, muuttaa puhallusnopeutta ja puhalluksen tyyppiä, käynnistää ajastuksen ja sekä valita, kääntykö tuuletin vai ei. Kolme nopeutta Tuulettimessa on kolme nopeustilaa: pieni, keskinopea ja nopea. Niiden avulla voit valita tuulettimelle tehon, joka sopii tarpeisiisi ja tuntuu mukavalta. Tuulettimen tehoa on helppo säätää nopeuspainikkeella tai kaukosäätimellä. Kääntyminen Jos haluat, että tuuletin kääntyy, käynnistä kääntyvä liike painamalla tuulettimen moottorin päällä olevaa painiketta tai kaukosäätimellä. Sitten tuuletin jakaa viileää ilmaa koko huoneeseen. Jos haluat lukita tuulettimen tiettyyn asentoon, paina kääntymispainiketta uudelleen. Silloin tuulettimen liike pysähtyy. Kätevä ajastintoiminto Tuulettimessa on kätevä automaattinen 1–7,5 tunnin ajastin, jonka asetusväli on 30 minuuttia. Sitä voi käyttää sekä tuulettimen käynnistämiseen että sammuttamiseen. Kolme puhallustyyppiä Tuulettimessa on kolme puhallustyyppiä: normaali, sleep- ja luonnontuuli. Sleep: Sleep-tila sopii aikaan, jolloin aiot nukkua. Tuolloin tuuletin toimii pienellä puhalluvoimalla. Normaali tuuli: Normaali tuuli käyttää valitsemaasi nopeutta: pieni, keskisuuri tai nopea. Luonnontuuli: Luonnontuuli jäljittelee tuulen voimakkuuden vaihteluita. Voimakkaimmat tuulet määräytyvät tuulettimeen valitun nopeuden 1, 2 tai 3 mukaan. Merkkivalot Tuulettimen merkkivalot osoittavat, mitkä asetukset on aktiivisia. Merkkivalot sijaitsevat tuulettimen kaulapainikkeiden yläpuolella. Säädettävä kulma Tuulettimen kallistuskulmaa voi säätää. Voit muuttaa sitä yhteenkään ruuviin tai painikkeeseen koskematta vain kallistamalla tuuletinta haluttuun suuntaan.  Säädettävä korkeus Voit säätää tuulettimen korkeutta avaamalla korkeudensäädintä ja asettamalla tuulettimen haluamallesi korkeudelle. Kiristä lopuksi säädin.  Tärkeää Tuuletin on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Lämpöpuhaltimet ja tuulettimet – Biltema.fi

Lämpöpuhaltimet ja tuulettimet – Biltema.fi

Täältä löydät edulliset tuulettimet ja lämpöpuhaltimet kotiin ja muihin …

Biltemasta löydät lämpöpuhaltimet niin kotikäyttöön kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Lämpöpuhallin on kätevä apuväline tilapäiseen lämmittämiseen.

USB-tuuletin – Biltema.fi

Pieni ja kätevä tuuletin, liitetään tietokoneen tai virtapankin …

Pieni ja kätevä tuuletin, liitetään tietokoneen tai virtapankin USB-liitäntään. Sijoitetaan viilennystä kaipaavassa paikassa tietokoneen viereen pöydälle tai muulle tasaiselle pinnalle. Kokoon taittuva jalusta ja virtakytkin.

Jäähdyttimen tuulettimet – Biltema.fi

Jäähdyttimen tuulettimet · Jäähdyttimen tuuletin, yleismalli, 14″. 29 Jäähdyttimen tuuletin, yleismalli, 14″ · Jäähdyttimen tuuletin, yleismalli, 16″. 34 …

Pöytätuuletin, Ø 26 cm – Biltema.fi

Tuulettimessa on kaksi nopeutta: pieni ja suuri. Niiden avulla voit valita …

Oletko kyllästynyt siihen, että kesällä on sisällä aivan liian kuuma? Silloin tarvitset juuri tällaista pientä ja kätevää retropöytätuuletinta. Sekä kotiin että toimistoon sopiva tuuletin tuo miellyttäviä ja viilentäviä tuulenhenkäyksiä huoneeseen. Näin voit jatkaa askareita sisällä myös kuumimpina päivinä. Helppo käynnistää Pöytätuulettimen käynnistäminen on hyvin helppoa. Tuuletin käynnistyy, kun vedät tuulettimen päällä olevan kytkimen Off-kohdasta haluamasi puhallinnopeuden kohdalle. Kaksi nopeutta Tuulettimessa on kaksi nopeutta: pieni ja suuri. Niiden avulla voit valita tuulettimelle tehon, joka sopii tarpeisiisi ja tuntuu mukavalta. Tuulettimen tehoa säädetään helposti yhdellä kytkimellä. Tärkeää Tuuletin on tarkoitettu vain sisäkäyttöön.

Sähkötuuletin 12 V – Biltema.fi

Pieni 5″:n tuuletin, joka on helppo asentaa vakaalla kiinnikkeellä autoon, kuorma-autoon, työajoneuvoon, veneeseen jne. Tuuletinta voi kääntää 360° ja siinä …

Pieni 5″:n tuuletin, joka on helppo asentaa vakaalla kiinnikkeellä autoon, kuorma-autoon, työajoneuvoon, veneeseen jne. Tuuletinta voi kääntää 360° ja siinä on 2 nopeutta, 3,4 ja 4,5 W. Liitetään 12 V:n savukkeensytytinliitäntään.

Keywords: biltema tuuletin