Bipod biltema

Ampumistuki – Biltema.fi

Teleskooppinen ampumistuki, jonka korkeutta on helppo säätää yhdellä kädellä. Pehmeä kumialusta aseelle, jalassa irrotettava kumitassu tuen vakauttamiseen.

Tukijalka – Biltema.fi

Osta & Nouda Drive In – Osta verkosta ja nouda tavaratalosta jo kahden tunnin kuluessa! Biltema App – 19 000 tuotetta taskussasi! Valikko Biltema logo.

Tukijalka

Aseen tuenta | Motonet Oy

Allen Accutrak asepenkki 49,90 € ; Allen Bozeman bipod 23-33 cm 59,90 € ; GAMO Shooting Bag I ampumatuki 19,90 € ; Allen Axial tri/bi/monopod ampumatuki 150 cm 69, …

Tuoteryhmä: Aseen tuenta

Biltema Rifle Bipod Art. 49-027 – YouTube

Autotarvikekaupan ampumatuki – Metsälle

2.6.2015 — Uskon kokeilun perusteella, että Bilteman bipodi pärjää mille tahansa vastaavalle asetuelle. Toki kysessä on pikatesti, joten bipodin …

Uskaltaisiko tuiki tavallisen bipodin ostaa lähinnä autotarvikkeistaan tunnetusta Biltemasta? Entä jos sen saa niin halvalla ettei kehtaa kieltäytyä?

Autotarvikekaupan ampumatuki – Metsälle

Ostin Bilteman bipodin, se toimi ja kehtaan suositella! Se jaksaako mokomaa peltimöykkyä raahata syksyllä pitkin soiden reunoja jää nähtäväksi.

Metsälle – Ostin Bilteman bipodin, se toimi ja kehtaan…

Aseenosat ja asetarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

UTG Heavy Duty Recon 360 2 Bipod. Tuotteen hinta erikseen ostettuna: 159,00 €. Vertaile … Primos Trigger Stick Gen3 66-157cm Tall Bipod jalusta.

Ammunnan harrastajalle kunnolliset aseenosat ja aseen tarvikkeet

Kunnon ase ei pärjää yksin vaan tarvitsee kaverikseen hyvät tarvikkeet. Laadukkaat asetarvikkeet takaavat aseiden hyvinvoinnin ja toimivuuden sekä helpottavat niiden hoitoa. Kun huolenpito sujuu ongelmitta ja mikään ei tuota hankaluuksia, aseetkaan eivät jää kaapin nurkkaan pölyttymään.

Kunnolliset aseiden hoitovälineet helpottavat aseiden puhdistusta suuresti. Kylläkään pelkät hyvät välineet eivät saa aseita täysin siisteiksi. Aseiden hoitoaineet ovat oleellinen osa niiden puhdistusta. Hoitovälineiden ja -aineiden yhteistyö jättää jälkeensä uutuuttaan kiiltelevän ja käyttökelpoisen aseen.

Asepussi suojaa asettasi
Ovatko kaikki erilaiset patruunasi rikkinäisen pahvilaatikon pohjalla yhdessä sekamelskassa? Toivoisitko järkevää ja käytännöllistä säilytys- ja kantopaikkaa niille? Tällöin ratkaisu ongelmiisi on patruunavyöt ja -rasiat. Patruunarasiat pitävät patruunat tarkassa järjestyksessä kotona sekä helposti löydettävissä. Patruunavyöt on kätevä tapa kuljettaa niitä mukana missä vain käden ulottuvilla.

Haluaisitko suojata kallisarvoista asettasi lialta, kun sitä ei käytetä, ja löytää helpon kuljetustavan ja samalla säästyä ylimääräiseltä huolehtimiselta ja puhdistamiselta? Asepussit ja -laukut ovat vastaus huoliisi.

Entä metsällä, kun asepussi käy liian vaivalloiseksi? Silloin tulevat apuun asehihnat. Hihnojen avulla ase pysyy tukevasti kiinni selässä eikä vaaraa sen putoamisesta ole. Näin kannat ja säilytät aseesi tyylikkäästi ja näppärästi.

Tukit ja perälevyt ovat erittäin tärkeitä aseen osia. Ne eivät vain pienennä aseen potkun voimaa vaan tekevät sen myös mukavammaksi. Aseen käytön miellyttävyys voi riippua vain perälevyn muodosta. Oikean muotoinen perälevy saa aseen laskeutumaan hyvin juuri sinun olkaasi vasten.

Kunnolliset asetarvikkeet lisäävät aseen käyttöikää
Asetarvikkeisiin kuuluu myös monia muita hyödyllisiä tarvikkeita. Supistajat ja avaimet ovat tarpeellisia silloin, kun haluaa haulikonpatruunoiden pysyvän lähellä toisiaan laukaisun jälkeen eikä leviävän ympäriinsä. Klikkipatruunat auttavat nallipiikin suojelussa napsuttelemisen aikana. Aseen lisäksi myös ampujan kuuloa on tärkeä säästää. Hyvät vaimentimet aseissa säästävät ampujan kuuloa pidempään.

Aseet eivät ole ikuisia, ja kuten kaikki muukin, ne tarvitsevat joskus uusia osia vanhojen tai rikki menneiden tilalle. Tällöin ovat hyödyksi erikseen myytävät aseiden osat, joilla voi korvata huonokuntoisia osia ja samalla säilyttää vanha ystävä.

Uudet aseiden osat voivat olla hinnakkaita, ja tämä saattaa joskus tuottaa hankaluuksia. Onneksi käytetyt aseen osat ovat mahdollista hankittavaa. Ostamalla käytettyjä uusien sijasta annat uuden elämän vanhoille konkareille.

Jokainen kelpo ase ansaitsee kunnon huolenpidon ja hyvät lisävarusteet. Kun aseesta huolehtiminen on helppoa ja et häpeä kantaa sitä olallasi, voi puuhasta olla vain iloa. Sinun onneksesi voit hankkia laadukkaat aseenosat ja -tarvikkeet Kärkkäiseltä.

Aseenosat ja asetarvikkeet | Karkkainen.com verkkokauppa

.22 aloittelijalle

Diopteri-tähtäimelle tuo lienee suunniteltu. – jalat sakolaiset. Ase huutaa vielä bipodia (onko kellään kokemusta Bilteman sellaisesta?

.22 aloittelijalle

.22 aloittelijalle – Tarkka-ampujakilta

Ampumatuet – Eränetti verkkokauppa

Caldwell XLA BiPod Black, puolimatala ammuntatuki, 23 – 33cm säädettävä korkeus ja kallistus. 74,90 €. +. Pikakatsaus. Ampumatuet. Caldwell XLA BiPod Musta, …

Tukevimmat ampumatuet löydät meiltä. Klikkaa itsesi tutustumaan ampumatuki tuotevalikoimaamme! Erittäin nopeat toimitukset ja edulliset Eränetti hinnat!

Keywords: bipod biltema