Daniela yrjö-koskinen mies

Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen – Gloria

Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen: ”Perheyritys on kuin kolmas lapseni” | Gloria

Daniela Yrjö-Koskinen (o.s. Gylfe, s. 1971) on suomalainen yritysjohtaja, joka on toiminut Novitan toimitusjohtajana vuodesta 2010.

Toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen jätti uran maailmalla, koska halusi jatkaa sukupolvien ketjua perheyrityksessä. Päätös oli lopulta itsestään selvä. ”Jo lapsena nahistelimme veljeni kanssa siitä, kummasta tulee Novitan johtaja.”     Viisi vuotta kosmetiikkajätti Revlonin markkinointiosastoll…

Daniela Yrjö-Koskinen – Wikipedia

24.10.2019 — ”Neulominen vaikuttaa kehoon ja mieleen kuin meditointi tai jooga”, sanoo Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen.

Daniela Yrjö-Koskinen vetää legendaarista …

Daniela Yrjö-Koskinen vetää legendaarista helsinkiläisyritystä jo neljännessä polvessa: ”Tämä on kuin neljäs sisarus” – Helsinki | HS.fi

9.1.2022 — “Neulominen on nykyajan mindfullnessia”, Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen sanoo – Nykyisin puikkoihin tarttuvat myös miehet.

Helsinkiläinen Novita tähtää kansainvälisyyteen markkinoimalla mielikuvia neulomisen rentouttavasta vaikutuksesta. Yritys on saman perheen omistuksessa jo neljännessä polvessa, mikä on äärimmäisen harvinaista.

Perustaja kuoli ennen kuin näki unelmansa toteutuvan

Novitan perustaja kuoli ennen kuin näki unelmansa toteutuvan – Talous – Aamulehti

Daniela Yrjö-Koskinen … Neuloosista näyttää tulleen maailmanlaajuinen ilmiö – myös yhä useampi mies neuloo · Lukemisto9.1.2022.

Yli 90-vuotias Novita tähtää alallaan maailman ykköseksi. Kansainvälistyminen etenee askel kerrallaan. Viimeksi yhtiö lähti Muumit edellä Japaniin. Youtube-videot ja Facebook-ryhmä ovat osoittautuneet huippusuosituiksi.

Harrastajat käyttävät neulomista hillitsemään kipua ja ahdistusta

Novitaknitsin kysely: Harrastajat käyttävät neulomista hillitsemään kipua ja ahdistusta | Novita Oy

17.8.2017 — Haikon kartanon pienessä seminaarihuoneessa nuori mies nousee seisomaan ja … Novitan omistajat ovat Daniela Yrjö-Koskinen ja hänen …

Lehdistötiedote 24.10.2019, 8.00. ”Neulominen vaikuttaa kehoon ja mieleen kuin meditointi tai jooga”, sanoo Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen.

“Neulominen on nykyajan mindfullnessia”, Novitan …

“Neulominen on nykyajan mindfullnessia”, Novitan toimitusjohtaja Daniela Yrjö-Koskinen sanoo – Nykyisin puikkoihin tarttuvat myös miehet | Paikalliset | Kouvolan Sanomat

Neulojien harrastajakunta on nuorentunut huimasti, kertovat kouvolalaiset käsityöalan toimijat.

Daniela Yrjö-Koskinen – Maaseudun Tulevaisuus

Uutiset ja ajankohtaisaiheet Suomesta ja maailmalta. Sää- ja metsäpalvelut maaseudun ammattilaisille. Lue uutiset verkosta tai näköislehdestä.

Perheyritys turvautuu terapiaan – Talouselämä

Perheyritys turvautuu terapiaan | Talouselämä

Perheyrityksissä omistajien välit voivat äityä niin huonoiksi, että vaarassa on paitsi perherauha, myös yritys. Siksi tarvitaan terapiaa.

Kosmetiikkajätin huippupestin jättänyt Novitan johtaja …

Keywords: daniela yrjö-koskinen mies