Kauko ohjattava vene motonet

Radio-ohjattavat | Motonet Oy

Motonetin laajasta valikoimasta löydät erilaisia radio-ohjattavia leluja ja niiden tarvikkeita edulliseen hintaan.

Radio-ohjattavat | Motonet Oy

Radio-ohjattavat | Motonet Oy

Carrera radio-ohjattava auto, Ford Bronco 99,90 € ; Coco Cones pehmolelu, lajitelma 8,99 € ; Robo Alive käärme 14,90 € ; Robo Alive Giant Spider hämähäkki 24,90 €.

Tuoteryhmä: Radio-ohjattavat

RC-veneet – Kauko-ohjattavat – Lelut – Verkkokauppa.com

RC-veneet – Kauko-ohjattavat – Lelut – Verkkokauppa.com

RC Poliisivene -kauko-ohjattava · Partioi kuin poliisi · Vene kiihtyy 2 km/h nopeuteen · Koko: 33 cm · Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

radio ohjattava vene motonet, KAUKO-OHJATTU FEILUN …

radio ohjattava vene motonet, KAUKO-OHJATTU FEILUN SPEED 14km/h Radio-ohjattava racing vene! – Tuontitukku.fi verkkokauppa, Traxxas DCB RC-Vene – Ilman Akkua ja …

Radio-ohjattavat lelut – Biltema.fi

Radio-ohjattavat lelut · Radio-ohjattava hyrräauto, 2,4 GHz · IR Robo Kombat, 2 kpl · Autorata 1:43 · RC-auto 1:18, 2.4 GHz · Radio-ohjattava hyrräauto, 27 MHz · RC- …

Radio-ohjattavat | Karkkainen.com verkkokauppa

Radio-ohjattavat autot, veneet ja helikopterit antavat leikkiin mahtavaa menoa. RC-autot ovat myös monen aikuisen harrastuksen ja intohimon kohde.

Parasta ajoon: radio-ohjattavat autot

Vauhdin hurmaa! Tee supernopeiden radio-ohjattavien autojen kanssa parhaimmat temput, hurjimmat stuntit ja vauhdikkaimmat lähdöt. Radio-ohjattavat autot, veneet ja helikopterit antavat leikkiin mahtavaa menoa. RC-autot ovat myös monen aikuisen harrastuksen ja intohimon kohde. RC-harrastus yhdistää mukavalla tavalla kädentaidot, ajamisen sekä tuunauspuuhat minikoossa.

Lapset rakastavat radio-ohjattavia menopelejä! Kuinka hauska onkaan kuunnella pärinää ja ihmetellä vauhdikasta ajoa. Ajotaidot karttuvat hetkessä, kun radio-ohjattavalla pääsee väistelemään esteitä ja selviytymään hankalista ajo-olosuhteista. Radio-ohjattavat, muut lasten autot sekä autoradat ja tarvikkeet yhteisiin leikkihetkiin löydät Kärkkäisen verkkokaupan kautta.

Radio-ohjattavat yhdistävät lapsia ja aikuisia

Radio-ohjattavat ovat kiinnostavia myös aikuisten mielestä! Parhaimmillaan radio-ohjattavien autojen, helikoptereiden tai veneiden kanssa puuhastelu antaa sekä aikuiselle että lapselle mukavaa yhdessä tekemistä. Auton kanssa voi lähteä yhdessä ulos ajelemaan ja kisailemaan. Helikopterin lennätys tuo taatusti myös naapurin lapset ja vanhemmat ulos ihmettelemään. Talvella radio-ohjattava moottorikelkka tuo iloa lumisiin päiviin.

Auton huolto ja korjaaminen yhdessä vanhemman kanssa on mukavaa ja opettavaista. Samalla aikuinen voi opastaa radio-ohjattavan toimintaperiaatteisiin. Lapsista on jännittävää tietää, miten kaikki oikein toimii. Radio-ohjattavien korjaaminen kysyy näppäryyttä, kärsivällisyyttä ja kädentaitoja. Näitä taitoja on luonnollista siirtää omalle lapselle yhteisen harrastuksen puitteissa.

RC-autoilu on mukava harrastus

Rc-autoilu on autourheiluharrastusta pienoiskoossa. Aikuisten harrastajien RC-autot poikkeavat lasten radio-ohjattavista autoista etenkin nopeudessaan – niiden maksimivauhti saattaa ylittää jopa 100 kilometriä tunnissa. Olennainen osa RC-harrastusta on myös RC-autojen korjailu, rakentaminen ja tuunaus.

Suomessa on tuhansia RC-harrastajia, joiden aktiivisuus vaihtelee omistautuneista harrastajista lajissa kilpaileviin sekä silloin tällöin autojen parissa puuhasteleviin. RC-kilpailuja järjestetään vuosittain eri puolella Suomea. Erityisesti RC-autoille tarkoitettuja ratoja löytyy isommista kaupungeista ja niitä ylläpitävät paikkakunnan omat RC-seurat.

Lajia voi ryhtyä harrastamaan helposti. Autoja sekä tarvikkeita voi tilata verkkokaupasta. Autoilun voi aloittaa edullisemmilla, valmiilla malleilla. RC-harrastus sopii niin pojille, tytöille kuin miehille ja naisillekin. RC-autoilua voi harrastaa oikeastaan missä vain: pihalla, kotikadulla tai lähipuistossa. Vinkkejä ja samanhenkistä porukkaa voi etsiä lähialueen RC-harrastajien piireistä.

Radio-ohjattavat veneet & alukset – CDON

Radio-ohjattavat veneet & alukset. Osta Lelut CDON: lla – When a great deal means a great deal. Hyvät hinnat ja nopeat toimitukset.

Radio-ohjattavat verkosta – Power.fi

Erilaiset radio-ohjattavat lelut ovat hauskaa ajanvietettä koko perheelle. Jokainen myymämme RC-auto ja muut radio-ohjattava on akkukäyttöinen ja ladattava, …

Radio-ohjattavat veneet – Harrastekauppa Hobbylinna

Radio-ohjattavat veneet. … RC purjevene 1m · 259,00 € · Tuotteen lähetysaika 6-12 arkipäivää. Lisää ostoskoriin. VOLANTEX COMPASS SAIL YACHT RTR BOAT …

Radio-ohjattavat veneet.

Keywords: kauko ohjattava vene motonet, radio ohjattava vene motonet, rc vene motonet