Kompostikehikko motonet

Lehtikompostori metalli 90x90x70cm | Motonet Oy

Metallinen lehtikompostori, komposti jossa teräslankakehikko. Väri vihreä. Koko 90x90x70 cm. Tuotteen hyllypaikka: Valitse tavaratalo yläkulman valikosta.

Metallinen lehtikompostori, komposti jossa teräslankakehikko. Väri vihreä. Koko 90x90x70 cm.

Lehtikompostorit | Motonet Oy

Greenline Urban Garden 2.0 keittiökomposti 15 l 2-pack 69,90 € ; Greenline Urban Garden Kompostisuihke 1 l bokashikompostointiin 19,90 €.

Tuoteryhmä: Lehtikompostorit

REG lehtikompostori teräsverkko 90x90x70cm – Prisma

REG lehtikompostori teräsverkko 90x90x70cm | Prisma verkkokauppa

Lehtikompostori teräslankaverkko. Koko L 90 x S 90 x K 70 cm. Lehtien ja muun puutarhajätteen kompostointiin. Väri vihreä. Pulverimaalattu.

REG lehtikompostori teräsverkko 90x90x70cm ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kompostikehikko Korkeus 90 cm Vihreä – Plantagen

Kompostikehikko Korkeus 90 cm Vihreä | Plantagen

Metallinen kompostikehikko, joka voidaan helposti pystyttää kompostiksi tai aidaksi. Kehikon tueksi kannattaa pystyttää tukipylväät.

Käymälät ja kompostorit – Puuilo

Tee mökistäsi tai kodistasi toimivampi kuivakäymälän tai kompostorin avulla. Meillä teet ostoksia joustavasti niin netissä kuin myymälöissäkin. Tervetuloa!

Kompostori ja komposti puutarhaasi – K-Rauta

Kompostorit | Kompostori ja komposti puutarhaasi – K-Rauta

Tee kompostoinnista helppoa valitsemalla laadukas kompostori puutarhaasi tai mökille. Tutustu ja tilaa kompostorit kotiinkuljetettuna tai nouda myymälästä!

Lehtikompostori Plus 90 x 90 x 70 cm | bauhaus.fi

Lehtikompostori Plus 90 x 90 x 70 cm | bauhaus.fi

Painekyllästetystä puusta valmistettu kompostori lehtien ja muun puutarhajätteen kompostointiin. Soveltuu käytettäväksi omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoilla …

Puutarhatarvikkeet | Osta Clas Ohlsonilta

Kitke rikkaruohoja, istuta kukkia, poimi omenoita, haravoi lehtiä – meiltä saat kaikki tarvikkeet, joilla pidät puutarhasi kunnossa ympäri vuoden.

Osta Puutarhatarvikkeet Clas Ohlsonin verkkokaupasta tai jostakin myymälästämme

Kompostit ja kuivakäymälät | Karkkainen.com verkkokauppa

Halvimmillaan komposti voi olla säältä suojaamaton kompostikehikko, johon voi helposti laittaa ruohonleikkauksesta, rikkaruohojen kitkemisestä tai …

Kompostorit ja kuivakäymälät kotiin tai mökille

Kompostorit soveltuvat monipuolisesti erilaisiin kompostoinnin käyttötarkoituksiin. Lämpöeristetty kompostori soveltuu mainiosti keittiön biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Mökille tarkoitetut kompostorit sopivat taas käymälä- ja keittiöjätteiden kesäaikaiseen kompostointiin. Puutarhajätteille kannattaa hankkia taas tilavampi suomalaista säätä kestävä kompostori. Kuivakäymälät tuovat helpotusta taas mökkien vessareissuille. Kuivakäymälät ovat helppoja tyhjentää ja pitää puhtaana.

Komposti kierrättää kodin tai mökin jätteitä ekologisesti

Komposti on hyödyllinen kesämökin tai kodin apuväline. Halvimmillaan komposti voi olla säältä suojaamaton kompostikehikko, johon voi helposti laittaa ruohonleikkauksesta, rikkaruohojen kitkemisestä tai haravoimisesta kertyneet puutarhajätteet. Katettu eristämätön komposti käy samaan työhön, mutta siinä kompostin muotoilu takaa paremman ilmankierron ja edistää kompostoinnin prosessia muuttaen jätteen arvokkaaksi ja ravinnerikkaaksi mullaksi puutarhaasi.

Kotimaiset valmistajat, kuten Biolan tai Kekkilä valmistavat laadukkaat kompostorit myös ympärivuotiseen käyttöön. Lämpöeristetty kompostori soveltuu mainiosti kodin biojätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Tehokas ilmanvaihto, lämpömittari, säädettävät ilmaventtiilit ja kätevä tyhjennysluukku tekevät kompostin käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Mökille tarkoitettu kompostori kierrättää keittiö- tai käymäläjätteet huolettomasti kesäaikaan. Mökkikompostorin runko on lämpöeristetty ja rakenne on tiivis, mikä estää haittaeläinten pääsyn kompostiin. Mainio ilmanvaihto tehostaa kompostoitumista ja kätevä tyhjennysluukku kompostin tyhjennystä. Kompostorin mukana tulevat kanisteri ja letku helpottavat suotonesteen keräämistä talteen.

Kuivakäymälät ja kompostikäymälät helpottavat vessareissuja

Kuivakäymälät soveltuvat monenlaisiin olosuhteisiin ja ovat helppoja vaihtoehtoja jos mökissä tai talossa ei ole sähköjä. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät laadukkaat kuivakäymälät, jotka sopivat kaikenlaisiin olosuhteisiin, käyttäjämääriin ja budjettiinkin. Kuivikekäymälä voidaan asentaa suoraan lattiapinnalle, eikä se vaadi vesi- eikä sähköliitäntää. Pelkkä kuivikkeen käyttö riittää.

Kompostikäymälä on vastaavasti hajuton, siisti ja ekologinen käymälä, joka ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää. Lämpöeristetyn rakenteen ansiosta komposti toimii vuoden ympäri ja tuottaa kompostia nopeasti. Siinä voidaan kompostoida helposti myös keittiön biojätteet.

Kompostikuivike ja kompostiheräte ovat kompostin tehostajia

Kompostikuivike on oleellinen osa kompostin tai kuivakäymälän toimintaa. Se sitoo hajua ja nestettä itseensä. Kompostikuivike pitää säännöllisesti käytettynä kompostimassan ilmavana ja varmistaa tehokkaan ja hajuttoman kompostoitumisen.Kompostiheräte nopeuttaa taas talous- ja puutarhajätteen kompostoitumista ja parantaa syntyvän kompostimullan laatua.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyy jokaiseen mökkiin tai kotiin sopiva komposti tai kuivakäymälä. Valikoimasta löydät myös perinteiset lämpöistuimet ulkohuussiin, kätevät kuivakäymälät mökille ja täysin hajuttomat pakastavat tai polttavat käymälät. Tilaa sopivat tuotteet ja tarvikkeet kätevästi kotiisi toimitettuna!

Keywords: kompostikehikko motonet