Lämmitettävä takki motonet

Sealskinz Waterproof lämmitettävät hanskat musta L – Motonet

Sealskinz Waterproof lämmitettävät hanskat musta L | Motonet Oy

Lämmitettävät vedenpitävät hanskat monipuoliseen harrastamiseen tavisissa olosuhteissa. Lämmitystä voi säätää kolmen tehoalueen (45-50oC, 50-60 oC, …

Lämmitettävät vedenpitävät hanskat monipuoliseen harrastamiseen tavisissa olosuhteissa. Lämmitystä voi säätää kolmen tehoalueen (45-50oC, 50-60 oC,…

Retki lämpöliivi M | Motonet Oy

Tyylikäs, varavirtalähteellä toimiva Retki lämpöliivi pitää ulkoilijan tehokkaasti lämpimänä. Lämpöliivi soveltuu lisälämmittäjäksi erityisesti kaikkiin …

Tyylikäs, varavirtalähteellä toimiva Retki lämpöliivi pitää ulkoilijan tehokkaasti lämpimänä. Lämpöliivi soveltuu lisälämmittäjäksi erityisesti kaikkiin…

Takit | Motonet Oy

Tuoteryhmä: Takit. … Motonetin kanta-asiakkuus / Motonet-lahjakortti · Usein kysytyt kysymykset · Motonet-korjaamot · Motomaatti / Motopesu / Motoimuri

Tuoteryhmä: Takit

Hakutulokset | Motonet Oy

Yoko Stadi naisten nahkatakki musta. 249,00 €. 40-14052. Richa Titan naisten ajohuppari harmaa. 139,00 €. 40-14366. Richa Boka naisten ajotakki musta.

MTX Workgear talvitakki musta | Motonet Oy

Lämmin talvitakki 120 grammaisella tikkivuorella. Kulutusta kestävä ja vettähylkivä materiaali on pitkäikäinen käytössä. Edessä neljä vetoketjullista taskua …

Lämmin talvitakki 120 grammaisella tikkivuorella. Kulutusta kestävä ja vettähylkivä materiaali on pitkäikäinen käytössä. Edessä neljä vetoketjullista…

Pilkkihaalarit ja lämpöhaalarit | Motonet Oy

Jos kaipaat haalareiden alle lisälämpöä, tutustu Motonetin lämpökerrastojen valikoimaan. Tilaa haalarit kätevästi verkkokaupasta tai tule käymään Motonetin …

Motonetista löydät kattavan valikoiman erilaisia pilkkihaalareita ja lämpöhaalareita kaikenlaiseen käyttöön. Pilkkihaalari on erittäin kätevä erilaisissa ulkotöissä tai vaikka renkaanvaihdossa.

Lämmitettävät vaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Lämpöliivit ja -takit soveltuvat hyvin kaikkeen kylmänajan ulkoiluun. Ne ovat tehokas keino ehkäistä kramppeja ja loukkaantumisia.

Kylmää vastaan lämpöasusteilla

Oletko paljon ulkona? Paleleeko sinua herkästi? Ulkona olemisesta, metsästys- tai pilkkiretkestä ei pysty pitkään nauttimaan, jos sormet ja varpaat ovat jäässä. Senpä vuoksi ulkoiluun kannattaa varautua hyvin.

Jos siis aiot viettää pidemmän aikaa ulkona sään armoilla, varustaudu huolellisesti. Varmista, että sinulla on kunnolliset retkeilyasusteet tai metsästysasusteet. Varustusta voi täydentää myös erilaisilla lämmitettävillä asusteilla, joita saa kätevästi hankittua Kärkkäisen verkkokaupasta.

Suojaa kehoa lämpöliivillä!
Lämpöliivit ja -takit soveltuvat hyvin kaikkeen kylmänajan ulkoiluun. Ne ovat tehokas keino ehkäistä kramppeja ja loukkaantumisia. Nykyinen tekniikka on mahdollistanut sen, että liivit ja takit ovat ohuita ja hyvin hengittäviä. Ne eivät vie paljon tilaa muiden vaatteiden alla.

Muun muassa Lenz Heat Vest -lämpöliivi on hyvin istuva ja hyväntuntuista materiaalia. Se toimii Lenz-akkuparilla ja toiminta-aika on jopa yhdeksän tuntia. Liivin hyvä lämmitysteho tekee ulkoilusta mukavaa kylmillä keleillä. Lisäksi Nevercoldin Aspen-lämpöliivi on laadukas ja hyvä valinta kylmän karkoittamiseen.

Akkulämmitteinen vyö on myös oiva lämmitin. Se lämmittää koko ristiselän aluetta, on huomaamaton ja helppokäyttöinen. Muun muassa Lenz valmistaa akulla toimivia vöitä. Niistä Lenz Heat Bandage 1.0 on tehokas ja helppo pukea pitävän tarrakiinnityksen ansiosta.

Huolehdi sormien lämmöstä!
Jos kuuluu niihin ihmisiin, joiden sormet ovat aina jäässä, kannattaa hankkia akulla lämmitettävät käsineet. Lämpökäsineet pitävät sormet lämpiminä tehokkaasti. Lämmityselementit ovat yleensä sormien ympärillä, joten lämpö jakautuu käsineiden sisällä tasaisesti.

Kärkkäisen verkkokauppa tarjoaa Lenzin ja Nevercoldin käsineitä. Esimerkiksi Nevercoldin Ontario-lämpökäsineet ovat ohuet ja soveltuvat hyvin myös aluskäsineiksi paksumpien käsineiden alle. Niiden virtalähteenä ovat tehokkaat ja pienikokoiset litium-ioni-akut, jotka on sijoitettu ranteen kohdalla oleviin akkutaskuihin.

Sormikkaiden lisäksi markkinoilla on lämpörukkasia. Nevercoldin Vermont-lämpökintaat toimivat samalla periaatteella kuin Ontario-käsineet. Sekä lämpökintaat että -sormikkaat voi ladata kahden akun verkkolaturilla tai lisävarusteena saatavalla autolaturilla.

Pidä varpaat sulana!
Sanotaan, että kylmässä säässä selviämisen A ja O on huolehtia jalkojen lämpimänä pysymisestä. Siinä auttavat erilaiset lämmitettävät sukat ja pohjalliset.

Lenzin Heat Sock 1.0 Slim fit on akkulämmitteinen sukka, johon on integroitu lämpöelementti. Se sopii erinomaisesti hyvin istuvien jalkineiden, hiihto- ja laskettelukenkien kaveriksi. Lenz valmistaa myös laadukkaat ladattavat lämpöpohjalliset.

Kärkkäisen verkkokaupasta löytyvätkin Lenzin Heat Sole 3.0 akkulämmitteiset pohjalliset. Ne on anatomisesti muotoiltu ja tukevat hyvin jalkaa. Pohjallisiin sopivat kaikki Lenz-akut.

Erilaisilla lämmitettävillä asusteilla voi rakentaa itselleen toimivan kokonaisuuden, joka pitää kehon lämpimänä. Kokonaisuuteen kuuluvat osat voi tilata verkkokaupastamme. Asusteiden lisäksi on saatavilla myös lämmittimiä, jotka ovat kertakäyttöisiä ja hyvin edullisia.

Lämpimänä pysyminen on siis pukeutumiskysymys. Hyvillä varusteilla talvestakin voi nauttia säästä riippumatta.

Lämpöliivi – Page 6 – Pohjolan Kurapyöräilijät

Lämpöliivi – Sivu 6 – Pohjolan Kurapyöräilijät

14.1.2013 — Tuli haettua motonet:sta nevercold:n lämpöliivi kun oli … Siinä taas oli aivan samanlaiset vastukset kuin minun takissa (mallia biltema), …

Lämpöliivi, akkukäyttöinen, koko L | tokmanni.fi

Lämpöliivi, akkukäyttöinen, koko L edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Keywords: lämmitettävä takki motonet