Maailman toiseksi pisin mies

Maailman toiseksi pisin mies Morteza Mehrzad voitti … – Iltalehti

Iltalehti

21.5.2019 — 246-senttinen Takioullah kertoi koululaisille, miltä ihmisten tuijotus tuntuu. Katso videolta, millainen miehen ja oppilaiden kohtaaminen oli.

Maailman toiseksi pisin mies Brahim Takioullah – YLE

Maailman toiseksi pisin mies Brahim Takioullah tietää, millaista on olla erilainen – nyt hän kiertää Kainuun kouluissa kertomassa kokemuksistaan

4.9.2021 — Iranin maajoukkue juhli paralympiakultaa istumalentopallossa. Joukkueessa pelasi maailman toiseksi pisin mies 246-senttinen Morteza Mehrzad.

246-senttinen Takioullah kertoi koululaisille, miltä ihmisten tuijotus tuntuu. Katso videolta, millainen miehen ja oppilaiden kohtaaminen oli.

Maailman toiseksi pisin mies juhli paralympiakultaa

Maailman toiseksi pisin mies juhli paralympiakultaa – urheilijalla toinen jalka 15 senttiä pidempi – MTVuutiset.fi

21.5.2019 — Maailman toiseksi pisin mies, Marokossa syntynyt ja nykyään Pariisissa asuva Brahim Takioullah vierailee tällä viikolla Kainuussa.

Iranin maajoukkue juhli paralympiakultaa istumalentopallossa. Joukkueessa pelasi maailman toiseksi pisin mies 246-senttinen Morteza Mehrzad.

Maailman toiseksi pisin mies vierailee Kainuussa – Kaleva

Maailman toiseksi pisin mies vierailee Kainuussa – vierailu liittyy Cajanus-Jättiläisoopperaan | Kaleva

10.5.2019 — Kajaanissa ensi kesänä toteuttavan oopperahankkeen myötä Kainuussa vierailee maailman toiseksi pisin elossa oleva ihminen, Brahim Takioullah …

Maailman toiseksi pisin mies, Marokossa syntynyt ja nykyään Pariisissa asuva Brahim Takioullah vierailee tällä viikolla Kainuussa.

Maailman toiseksi pisin mies tulee Kajaaniin – Cajanus-kesä …

Maailman toiseksi pisin mies tulee Kajaaniin – Cajanus-kesä tuo 246-senttisen Brahim Takioullahin Kainuuseen | Kaleva

Robert Pershing Wadlow (22. helmikuuta 1918 – 15. heinäkuuta 1940) oli maailman kaikkien aikojen pisin tunnettu ihminen, pituudeltaan 272 senttimetriä.

Kajaanissa ensi kesänä toteuttavan oopperahankkeen myötä Kainuussa vierailee maailman toiseksi pisin elossa oleva ihminen, Brahim Takioullah.

Robert Wadlow – Wikipedia

21.5.2019 — Maailman pisin mies on turkkilainen Sultan Kösen. Hän on 251 senttiä pitkä. Kengät sponsorilta. 246 sentillään Brahim on Euroopan pisin ihminen.

Euroopan pisin mies (246 cm) tuli Paltamoon – pituus vaikeutti …

Kuvat: Euroopan pisin mies (246 cm) tuli Paltamoon – pituus vaikeutti matkustamista Suomessa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

27.2.2022 — Maailman pisin mies on 39-vuotias Sultan Kösen. Kösen on syntynyt Turkissa ja on kansallisuudeltaan kurdi. Hän on työskennellyt viljelijänä, ja …

Lempeä jättiläinen Brahim sulatti lasten sydämet.

Kuka on maailman pisin mies? | tieku.fi

8.5.2019 — Daniel Cajanusta oopperassa esittävä Michel Poels (196 senttiä) ja maailman toiseksi pisin mies Brahim Takioullah (246 senttiä) samassa …

Kuinka pitkä on maailman pisin nykyään elävä mies, ja kuka on ollut kaikkien aikojen pisin? Lue tästä vastaukset.

Maailman toiseksi pisin mies Kainuuseen

Maailman toiseksi pisin mies Kainuuseen | Kainuun Sanomat

Jos Paltamon jätti, Daniel Cajanus olisi tavannut elämänsä aikana Marokon miehen, Brahim Takioullahin, hän olisi kerrankin voinut katsoa toista ihmistä suoraan silmiin.

Keywords: maailman toiseksi pisin mies