Mies kuohitaan

Kastraatio – Wikipedia

13.7.2021 — Kenties vielä keskeisempi kysymys kuuluu, kuinka moni mies suostuisi kuohittavaksi, vaikka se pidentäisikin elämää.

Mies, vaihtaisitko kiveksesi pidempään elämään? Tutkijat ovat …

Tekniikan Maailma

Olen kastroinut miehen. Ollessani ulkomailla viehättävän naisen kanssa ulkona, jouduimme tilanteeseen jossa yksi mies halusi ryöstää meidät uhkaamalla …

Olen kastroinut miehen… – City-lehti

Olen kastroinut miehen…

Vasektomia eli miehen sterilisaatio on erittäin luotettava ehkäisykeino, ja se toteutetaan turvallisella leikkauksella, jossa katkaistaan miehen siemenjohtimet.

Olen kastroinut miehen. Ollessani ulkomailla viehättävän naisen kanssa ulkona, jouduimme tilanteeseen jossa yksi mies halusi ryöstää meidät uhkaamalla puukolla. Annoin rahaa, mutta kun mies päätti yrittää raiskata seuralaiseni minulla kihahti. En välittänyt vaarasta ja löin mieheltä tajun pois ja päätin että se ei enää raiskaa ketään. Otin miehen puukon ja leikkasin munan puolestavälistä poikki. Sen jälkeen pelkäsin helvetisti että jäisin kiinni, mutta seuralaiseni oli kiitollinen pelastautumisesta eikä antanut minua ilmi. Oikeastaan en edes kadu.

Miehen sterilisaatio eli vasektomia – Mehiläinen

Miehen sterilisaatio eli vasektomia | Mehiläinen

Normaalisti jos mies kuohitaan eli kastroidaan, niin eipä sitä sukua enään voi jatkaa kun ei oo enää kiveksiä tuottamassa siittiöitä.

Vasektomia eli miehen sterilisaatio on erittäin luotettava ehkäisykeino, ja se toteutetaan turvallisella leikkauksella, jossa katkaistaan miehen siemenjohtimet.

palliton mies – – Suomi24 Keskustelut

palliton mies – – Suomi24 Keskustelut

13.10.2019 — Koreassa Chosun – dynastian hovissa eunukkeja, kastroituja miehiä, käytettiin vartijoina. Hovin kastroidut pojat kasvoivat aikuisten eunukkien …

kiihottaa!!!olis mukava harrastaa seksiä sellaisen miehen kaa jolla ei oo kiveksiä!onko kellään naisella kokemuksia pallittomasta miehestä???kertokaa!

Kauhea kastraatio – Suhteessa Oy

Kauhea kastraatio

Kuohari on vanha maaseudun ammattikunta, jonka tehtävä on kuohita eli kastroida … miehiä kulkiessaan paikkakunnalta toiselle kastroimassa oriita.

Kreetan saarella Paleochoran kylässä asuu Gerhard Stelzhammer – niminen kivenveistäjä. Tutustuimme kylän taidetapahtumassa vuonna 2015 ja valokuva eräästä Gerhardtin veistoksesta päätyi kirjani Kunnes kuolema meidät eriyttää. Muistisairaan puolison suruprosessi ja toipuminen puolison kuoleman jälkeen (2016) kansikuvaksi. Palattuani kylään tänä…

Kuoharin puukko – Suomen kansallismuseo

Kuoharin puukko – Suomen kansallismuseo – Suomen kansallismuseo

5.11.2008 — … (tavallisesti miehen tai koiraseläimen kivekset) poistetaan tai tehdään muuten toimimattomiksi. Kuohittu ihminen on eunukki.

Kuukauden esine – Maaliskuu 2015

Mies haluais kastraation – Kaksplus | Keskustelu

8.11.2011 — The Sun -lehden tietojen mukaan vaimon tarkoituksena oli kuohita petollinen aviomies leikkaamalla irti tämän kivekset. Mies lennätettiin …

Mies jäi kiinni syrjähypystä – vaimo yritti leikata kivekset irti

Iltalehti

Keywords: mies kuohitaan