Nahkakengät miehet

Miesten kengät netistä – Stockmann

Miesten kengät netistä | Stockmann

Valikoimastamme löydät tyylikkäät miesten kengät sadoilta huippumerkeiltä! Hanki tyylikkäät kävelykengät ja tennarit Stockmannilta!

Miesten kengät netistä – Halonen

Miesten kengät netistä | HALONEN.fi miesten kengät online – Halonen Muoti

Miesten laadukkaat merkkikengät suomalaisesta nettikaupasta. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa vaivatta kotiovelle!

Miesten kengät | Karkkainen.com verkkokauppa

Miesten kengät kohtaavat kovan vaatimustason: niiden pitää kestää käyttöä ja kulutusta mutta ilmaista samalla käyttäjänsä persoonallisuutta. Lue tästä parhaat …

Miesten kengät – valintaopas

Miesten kengät kohtaavat kovan vaatimustason: niiden pitää kestää käyttöä ja kulutusta mutta ilmaista samalla käyttäjänsä persoonallisuutta. Lue tästä parhaat vinkit miesten arki- ja juhlakenkien valintaan.

Tennarit
Vapaa-ajan kengiksi sopivat monipuoliset tennarit. Alun perin laivan miehistön käyttöön ja tätä kautta tennis- ja krikettikentille tiensä löytäneet sneakerit ovat suosituimmat kenkämallit niin miehille kuin naisillakin. Valkoiset tennarit näyttävät superhyviltä sinisten farkkujen kanssa.

Tennarit ovat tyylikäs valinta myös rentoihin juhliin tai työpaikalle, jossa jäykkää pukukoodia ei ole. Tennarit ovat myös mukavat kävelykengät, tosin urheilusuoritukseen on parempi varustautua hyvillä juoksukengillä tai lenkkareilla.

Sandaalit
Suomalainen mies on saanut niin paljon kritiikkiä valkoisten tennissukkien käytöstä sandaalien kanssa, että harva kaveri enää tähän tyylimokaan sortuun. Sandaalit toimivat erinomaisina kesäkenkinä tai jopa työkenkinä esimerkiksi terveyskeskuksissa tai vastaavissa laitoksissa.

Nilkkurit
Nilkkurit ja bootsit sopivat mainiosti Suomen talveen sekä kevään ja syksyn märkään säähän. Tyylikkäimmät nilkkurit sopii puettavaksi myös juhla-asun kanssa, mikäli tilaisuus edellyttää ulkona olemista. Näin esimerkiksi usein hautajaisissa.

Nilkkureidenkin paras materiaali on nahka: se on lämmin, mutta hengittävä. Nahka kestää hyvin säätä eikä hätkähdä kuraakaan. Mitä epävarmempi pukeutuja olet, sitä tiiviimmin kannattaa tukeutua klassikoihin. Nahka on aina varma ja klassinen valinta.

Juhlakengät
Väärä kenkävalinta voi pilata muuten tyylikkään juhlakonaisuuden. Juhlakenkiä löytyy miesten tarpeisiin lähes yhtä paljon kuin naistenkin, mutta jos valitset vain yhdet juhlakengät, valitse mustat nahkakengät.

Varmin valinta miesten juhlakengäksi on klassinen Oxford-kenkä. Oxford-kengässä kengännauhojen yhdessä pitämät päälliset puoliskot on ommeltu kengän pään alle. Lisäksi kengän kieli on tehty eri osasta kuin etupäällinen.

Juhlakenkiin kannattaa panostaa: kun ostat yhdet, laadukkaat nahkaiset juhlakengät, kestävät ne missä tahansa juhlissa vuosikymmenestä toiseen, menemättä koskaan pois muodista.

Miesten pukeutumiseen ja kenkien valintaan kannattaa poimia vinkkejä tyylioppaista. Toisin kun kuvitellaan, hyvä pukeutuminen ei ole mitään pröystäilyä ja hienostelua vaan kunnioitusta itseä ja juhlaväkeä kohtaan.

Pukeutumisella ja kenkävalinnalla mies osoittaa, että on vieraana nähnyt vaivaa juhlien eteen samalla tavalla kuin kestien isäntä tai emäntäkin. Tennissukkien ja sandaalien kanssa juhliin pärähtävä mies ei viestitä olevansa rento ja helposti lähestyttävä vieras, vaan se on merkki epäkunnioittavasta käytöksestä. Lisää vinkkejä miesten muodista ja juhlakenkien eri variaatioista löydät esimerkiksi Manclusive-sivustolta.

Erinomaisia ja tyylikkäitä miesten juhla- ja arkikenkiä löydät Kärkkäisen valikoimista. Laadukkaat merkit ja parhaiden merkkien tarjoukset ovat yhden klikkauksen päässä. Tutustu ja valikoimaan ja tilaa itsellesi parhaat jalkineet töihin ja vapaa-aikaan!

Miesten kengät – kenkäkauppa netissä – Zalando

Tilaa miesten kengät helposti netistä | Kaikki Suomen suosikkimerkit ✓ Ilmainen toimitus useimmille tilauksille* ja ilmainen palautus | Zalando.

Miesten kengät – Miehet – Stadium Outlet

Tänne on koottu valikoimamme kaikki edulliset miesten tennarit, juoksukengät, jalkapallokengät, treenikengät, sisäpelikengät ja sandaalit. Täältä voit löytää …

Miesten Kengät | Kekäle verkkokauppa

Miesten Kengät | Kekäle verkkokauppa – Kekäle

Kekäleeltä löydät valikoiman miesten laadukkaita kenkiä arkeen ja juhlaan. Tutustu tarjontaamme ja löydä uudet lempikenkäsi.

Topman miesten nahkakengät – Topman

Tutustu miesten kengät -kokoelmaan sivustolla SPARTOO.FI. ✓ Ilmainen toimitus ja palautus ▻ Tilaa parhaaseen hintaan miesten kengät -tuotteita sivustolta …

Ale kattavassa kategoriassa Miesten kengät – Ilmainen toimitus

Miesten kengät – laaja valikoima Miesten kengät – Ilmainen toimitus | Spartoo !

Tutustu miesten kengät -kokoelmaan sivustolla SPARTOO.FI. ✓ Ilmainen toimitus ja palautus ► Tilaa parhaaseen hintaan miesten kengät -tuotteita sivustolta Spartoo.fi!

Miesten kengät sivustolla stadium.fi

Verkkokauppamme miesten kenkävalikoimasta löydät kengät joka tilanteeseen: arkikäyttöön, aktiiviseen ulkoiluun ja urheiluun.

Keywords: nahkakengät miehet, stockmann kengät miehet