Nordea Jyväskylä – Aukioloajat, Kassapalvelut ja Asiakaspalvelu

Nordea Jyväskylä on yksi Nordean pankkikonttoreista Suomessa. Tämä artikkeli tarjoaa sinulle tietoa Nordea Jyväskylän aukioloajoista, kassapalveluista ja asiakaspalvelusta.

Aukioloajat

Nordea Jyväskylän konttori on avoinna seuraavina aikoina:

Päivä Aukioloajat
Maanantai 9:00 – 15:30
Tiistai 9:00 – 15:30
Keskiviikko 9:00 – 15:30
Torstai 9:00 – 15:30
Perjantai 9:00 – 15:00
Lauantai Suljettu
Sunnuntai Suljettu

Kassapalvelut

Nordea Jyväskylä tarjoaa asiakkailleen monipuolisia kassapalveluita. Voit suorittaa pankkiasiointisi kätevästi konttorilla. Kassapalveluista saat lisätietoa ottamalla yhteyttä Nordea asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

Nordea Jyväskylässä voit kääntyä henkilökunnan puoleen kaikissa pankkiasioissa. Asiakaspalvelijat ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia, ja he auttavat sinua mielellään erilaisissa pankkiasioissa. Jos tarvitset apua esimerkiksi lainojen, säästöjen tai verkkopankin käytön suhteen, voit ottaa yhteyttä Nordea Jyväskylän asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavina aikoina:

  • Maanantai – perjantai: 8:00 – 20:00
  • Lauantai: 10:00 – 16:00
  • Sunnuntai: Suljettu

Nordea Jyväskylä – Konttorin tiedot

Voit löytää Nordea Jyväskylän konttorin seuraavasta osoitteesta:

Keskustakatu 10
40100 Jyväskylä

Jos tarvitset tarkempia ohjeita konttorille saapumiseen tai lisätietoa muista Nordea konttoreista, voit ottaa yhteyttä Nordea asiakaspalveluun.

Ofte stillede spørgsmål

Millaisia aukioloajat Nordean Jyväskylän konttorilla on?

Nordean Jyväskylän konttorin aukioloajat vaihtelevat, mutta yleisesti se on avoinna arkisin klo 9-16 ja lauantaisin suljettu. Tarkista tarkat aukioloajat Nordean verkkosivuilta.

Mitä kassapalveluita Nordean Jyväskylän konttori tarjoaa?

Nordean Jyväskylän konttori tarjoaa kattavia kassapalveluita, kuten käteisnostoja, talletuksia ja rahansiirtoja. Ota yhteyttä konttoriin saadaksesi lisätietoja palveluista.

Milloin Nordean asiakaspalvelu on avoinna?

Nordean asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16. Huomioi, että aukioloajat voivat vaihdella eri konttoreiden välillä.

Missä Nordean Jyväskylän konttori sijaitsee?

Nordean Jyväskylän konttori sijaitsee osoitteessa [osoite]. Käy konttorin verkkosivuilla saadaksesi tarkat ohjeet sijaintia varten.

Mitä kassapalveluita Nordea tarjoaa?

Nordea tarjoaa monipuolisia kassapalveluita, kuten käteisnostoja, talletuksia, rahasiirtoja ja valuutanvaihtoa. Kysy asiakaspalvelusta tarkempia tietoja tarjolla olevista palveluista.

Onko Nordealla muita konttoreita Jyväskylän ulkopuolella?

Kyllä, Nordealla on useita konttoreita ympäri Suomea, myös Jyväskylän ulkopuolella. Tutustu Nordean verkkosivuilla olevaan konttorihakuun löytääksesi lähimmän konttorin.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Nordean asiakaspalveluun?

Voit ottaa yhteyttä Nordean asiakaspalveluun soittamalla asiakaspalvelunumeroon [numero] tai vierailemalla lähimmässä konttorissa. Voit myös käyttää Nordean verkkopalvelua tai mobiilisovellusta.

Voinko sopia tapaamisen Nordean pankkineuvojan kanssa Jyväskylän konttorilla?

Kyllä, voit sopia tapaamisen Nordean pankkineuvojan kanssa Jyväskylän konttorilla. Ota yhteyttä konttoriin saadaksesi lisätietoja ja varmistaaksesi saatavuus.

Voiko Nordean konttoreissa hoitaa myös muita pankkiasioita kuin Nordeaan liittyviä?

Kyllä, Nordean konttoreissa voi hoitaa myös muita pankkiasioita, kuten verkkopankkitunnuksien tilaamisen tai korttien sulkemisen. Ota yhteyttä konttoriin saadaksesi lisätietoja.

Missä muualla voin tarkistaa Nordean konttorien aukioloajat?

Voit tarkistaa Nordean konttorien aukioloajat Nordean verkkosivuilta tai soittamalla asiakaspalveluun. Näet myös konttorien aukioloajat konttorihaku-toiminnon avulla.

Artiklen Nordea Jyväskylä – Aukioloajat, Kassapalvelut ja Asiakaspalvelu har i gennemsnit fået 3.5 stjerner baseret på 15 anmeldelser