Pyökkiterva motonet

Terva 1 l | Motonet Oy

Aito mäntypuuterva puun pintakäsittelyyn ulko- ja tietyissä tapauksissa myös sisäkäytössä. Voidaan ohentaa havupuutärpätillä (60-9125) tai imeyttää sitä …

Aito mäntypuuterva puun pintakäsittelyyn ulko- ja tietyissä tapauksissa myös sisäkäytössä. Voidaan ohentaa havupuutärpätillä (60-9125) tai imeyttää sitä…

Pyökkiterva – Biltema.fi

Pyökkiterva. Kuvaus. Villisioille ja hirvieläimille. Sivele tervaa sopivaan puuhun syöttöpaikan lähellä. Erittäin korkealaatuinen, kahteen kertaan keitetty …

Villisioille ja hirvieläimille. Sivele tervaa sopivaan puuhun syöttöpaikan lähellä. Erittäin korkealaatuinen, kahteen kertaan keitetty terva.

Pyökkiterva 3kg, houkutusaine Eurohunt – Erakellari

Pyökkiterva on erittäin tehokkaasti riistaa houkutteleva hajusteaine. Se on luonnontuote ja se tuoksuu pitkienkin matkojen päähän. Tervan tuoksu houkuttelee …

BlackFire

Videolla näkee miten villisiat hierovat itseään pyökkitervaan. Tällä paikalla suoritetaan myös villisikojen kannahoidollista metsästystä.

Villisikojen houkuttelu, ruokinta ja metsästys! Villisikojen, kauriiden, peurojen houkuttelu ja metsästystuotteet. Villisikajahti, Kaurisjahti, Peurajahti, metsästystarvikkeet, lämpökamerat, lämpötähtäimet, lämpökiikarit, asetarvikkeet

Houkutushajusteet – Metsästys – Uittokalusto

Houkutushajusteet – Metsästys

Nordforest pyökkiterva 5 l. Villisialle. 21,90 € 17,66 €. Lisää ostoskoriin. Lisää toivelistaan. Nordforest pyökkiterva 2,5 l. Villisialle. 14,90 € 12,02 €.

Houkutuskuvat ja -pillit Metsästykseen – Sissos.fi

Houkuttelutavat ja -tarvikkeet metsästykseen. Meiltä löydät hajusteet, houkutuspillit ja houkutuslinnut.

Motonet – varastotyöntekijä – YouTube

BlackFire Special Riistanhoukutin | Karkkainen.com verkkokauppa

Ainesosat: 90% mineraalisuola ja 10% suodatettu BlackFire -pyökkiterva,mausteet (anis).Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa …

Voimakas haju houkuttelee tehokaasti villisikojen lisäksi myös muita sorkkaeläimiä. Hyviä tuloksia saatu myös kauriiden ja peurojen houkuttelussa uudelle paikalle!

BlackFire Special -mineraalisuola on nimensä veroisesti Spesiaali ja voimashajuinen. Se on villisikoja, kauriita, sekä hirviä voimakkaasti houkuttelevilla aineilla (BlackFire tervalla, aniksella) tehostettu.

Ainesosat: 90% mineraalisuola ja 10% suodatettu BlackFire -pyökkiterva,mausteet (anis).Ympäri Eurooppaan on vuosisatoja tiedetty, että terva houkuttaa villisikoja ja siihen vielä lisätään mineraalisuola, sekä niiden rakastamat maut&hajut syntyy todella huippuhoukutin.

Käyttö: BF Specialia käytetään villisikojen houkutteluun, mutta se houkuttelee myös hirvieläimiä, kuten peuroja ja hirviä. BF Specialia voidaan sirotella kaatuneiden puiden runkojen päälle, kannolle tai juurakolle ja sitä voidaan myös sirotella maahan. Voi käyttää pienissä määrissä myös rehun (viljan, maissin) sekaan. BF Specialilla on erittäin voimakas haju. Sekoitettu hajukirjo tuo mukanaan suolan hajun, joka houkuttaa villisikoja erittäin tehokkaasti. BF Specialia voi myös sirotella vanhalle houkuttelupaikalle tehosteeksi. Aniksen, suolan ja tervan houkuttelevien hajujen avulla riista saadaan houkuteltua myös uuteen paikkaan helposti. Hyvä ja säännöllinen tuotteen käyttö riistanhoukuttelupaikoilla takaa hyvän lopputuloksen. BF Specialia voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääoloissa.

Määrä: 0,5kg

Ei sovellu ihmisravinnoksi!
Pidä poissa lasten ulottuvilta!
Valmistettu EU:ssa

BlackFire Special Riistanhoukutin – Karkkainen.com

Osta Mad Moose Premium -nuolukivi hunaja retkitukku.fi

Mad Moose Premiumin hunajan makuinen nuolukivi, joka maistuu erityisesti kauriille, peuroille ja hirville. Tilaa nyt meiltä: Retkitukku.fi!

Mad Moose Premiumin hunajan makuinen nuolukivi, joka maistuu erityisesti kauriille, peuroille ja hirville. Tilaa nyt meiltä: Retkitukku.fi!

Keywords: pyökkiterva motonet