Raakelin mies

Raakel – Wikipedia

Sanan ‘raaklin mies’ merkitykset, ratkaisut ja synonyymit (1 kpl)

Haku sanakirjasta: raaklin mies – Ratkojat

Ratkojat – Haku sanakirjasta: raaklin mies

… miehen, nicke lignellin puoliso, nickellä, nicken puoliso, nicken vaimo, nikken kera, paimensi, raamatun nainen, raamatussa, vt:n nainen. raakeli.

Sanan ‘raaklin mies’ merkitykset, ratkaisut ja synonyymit (1 kpl)

Haku sanakirjasta: raakel – Ratkojat

3.11.2019 — Hurmuri olikin päihdeongelmainen ja väkivaltainen manipuloija, joka pahoinpiteli Raakelin sairaalakuntoon, kun tämä oli jo raskaana.

Mies hakkasi Raakel Lignellin monta kertaa, ja melkein yhtä …

Mies hakkasi Raakel Lignellin monta kertaa, ja melkein yhtä usein Lignell antoi anteeksi – vasta nyt hän on valmis kertomaan nuoruutensa väkivaltaisesta parisuhteesta | Paikalliset | Uusimaa

4.9.2019 — Raakelin hengen pelasti viime hetkellä kolme asuntoon marssinutta aseistautunutta miestä, jotka miehen veli oli hakenut paikalle.

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran Sipoon Sanomissa 12.

Raakel Lignell paljastaa nuoruuden suhteensa kauhut – henki …

29. 29 LUKU. Jaakob saapuu Laabanin luo. Hän nai Leean ja Raakelin. Leean neljä vanhinta poikaa. 29 1Ja Jaakob lähti matkaan ja tuli Idän miesten maalle.

1. Mooseksen kirja 29 – Raamattu 1933/-38 (KR38) – Raamattu.fi

16.9.2022 — Sukupolvien roolit ja suhteet ovat teemana myös Raakelin uudessa kirjassa. … että kuvasinko yhtä naishahmoa miehen katseen kautta.

Raakel Lignell elää uutta vaihetta, kun lapset lensivät pesästä

Ällistynyt Raakel saa kuulla, ettei vieras mies olekaan vieras. … Kuukauden sisällä on Jaakobin ja Raakelin avioliitto sovittu juttu.

Raakel Lignell, 55, kirjoitti kirjan sukupolvien suhteista ja roolien muutoksista, jotka näkyvät hänen omassa elämässäänkin.

Jaakob ja Raakel: Rakkautta ensi silmäyksellä – Ilosanomapiiri

Mailis Janatuisen kotisivu

30:2 Jakob vihastui kovin Rakelin päälle, ja sanoi: olenko minä Jumalan siassa … 30:15 Hän vastasi häntä: vähäkö sinun siinä on, ettäs olet minulta miehen …

Raamattu – 1.Mooseksen kirja 30:18, 1Moos. 30:18 – Koivuniemi

Raamattu – 1.Mooseksen kirja 30:18, 1Moos. 30:18 -Ja Lea sanoi: Jumala on maksanut sen minulle, että minä annoin piikani miehelleni: ja kutsui hänen nimensä Isaskar.

1Moos. 30:18 – Ja Lea sanoi: Jumala on maksanut sen minulle, että minä annoin piikani miehelleni: ja kutsui hänen nimensä Isaskar. …

Keywords: raakelin mies, rakelin mies