Vaahtomuovi biltema

Äänieristys – Äänenvaimennus – Biltema

Äänenvaimennus – Biltema.fi

Äänieristys. Täältä löydät äänieristysmatot ja äänieristyslevyt esimerkiksi autoon. Kaikki tuotteet kategoriassa Autotarvikkeet.

Täältä löydät äänieristysmatot ja äänieristyslevyt esimerkiksi autoon. 

Äänieristyslevy, 1000 x 500 mm – Biltema.fi

Vaahtomuovia. Pienentää äänenvoimakkuutta n. 40 dB:llä. Voidaan liimata kiinni. Täyttää vapaa-ajan veneilydirektiivin 94/25 EG asettamat vaatimukset ISO …

Vaahtomuovia. Pienentää äänenvoimakkuutta n. 40 dB:llä. Voidaan liimata kiinni. Täyttää vapaa-ajan veneilydirektiivin 94/25 EG asettamat vaatimukset ISO 3795:n mukaisesti.

Äänieristyslevy, 500 x 400 mm – Biltema.fi

Valmistettu vaahtomuovista. Ulkopinta foliota, takapinta itsekiinnittyvä. Vähentää tehokkaasti moottorista, vaihdelaatikosta ja alustasta tulevia ääniä ja …

Autoon, veneeseen, asuntovaunuun jne. Valmistettu vaahtomuovista. Ulkopinta foliota, takapinta itsekiinnittyvä. Vähentää tehokkaasti moottorista, vaihdelaatikosta ja alustasta tulevia ääniä ja lämpöä. Kestää lämpötiloja -30 °C – +120 °C. ISO 3795.

Vaimennusmateriaali kaiuttimiin, 400 x 600 mm, 5 kpl – Biltema.fi

Vaimennusmateriaali kaiuttimiin, 400 x 600 mm, 5 kpl · Muut asiakkaat ostivat myös · Sprayliima · Kaiutinmatto, 2000 x 1420 mm, musta · Kaksipuolinen teippi, 15 m.

Munanmuotoinen äänieristin akustiikan parantamiseksi. Polyuretaania, puoliavoimet huokoset katkaisevat ääniaallot tehokkaasti.

Äänieristyslevy, 460 x 820 mm, 2 kpl – Biltema.fi

Ohut muotoiltava äänenvaimennuslevy butyyliä ja alumiinia. Helppo asentaa, erittäin hyvät ääneneristysominaisuudet. Itseliimautuva levy soveltuu oviin, …

Ohut muotoiltava äänenvaimennuslevy butyyliä ja alumiinia. Helppo asentaa, erittäin hyvät ääneneristysominaisuudet. Itseliimautuva levy soveltuu oviin, kattoon, tavaratilaan jne. Soveltuu äänieristykseen myös kodin muissa kohteissa, esim. kaiuttimet, tietokoneet, pesukoneet jne. 

Sytytin, 2:n pakkaus – Biltema.fi

Loisteputkivalaisimiin. 2 kpl pakkaus. Sarja = 2 putkea. Yksittäinen = yksi putki. Mitkä toimenpiteet ovat maallikoille sallittuja?

Sytytin, 2:n pakkaus

Treenimatto – Biltema.fi

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin palamatto on ratkaisu, jolla suojaat treenipaikkojen alustaa tai teet niistä keholle mukavampia.

Suunnitteletko kotikuntosalin rakentamista? Silloin palamatto on ratkaisu, jolla suojaat treenipaikkojen alustaa tai teet niistä keholle mukavampia. Helppo liittää yhteen Matto koostuu neljästä osasta, jotka on helppo koota yhdeksi kokonaisuudeksi. Matto on kestävää EVA-materiaalia, joten sen voi purkaa ja koota yhä uudelleen rikkoutumista pelkäämättä. Alustamattoa voi käyttää sisällä, ulkona tai vaikka kesämökillä. Jos haluat kattaa suuremman alueen, voit hankkia useita mattoja ja sijoittaa ne vierekkäin. Voit peittää matolla vaikka koko lattian. Kaikenlaisiin treeneihin Treenimatto sopii täydelliseksi pinnaksi kunto- tai voimaharjoittelu koneiden ja kuntopyörän alle sekä alustaksi lattiatreeneihin, kuten joogaan, voimisteluun, venyttelyyn ja vastaaviin.  Tärkeää Maton alle mahdollisesti pääsevä kosteus voi vahingoittaa parkettia tai muita herkkiä pintoja, ellei kosteutta pyyhitä heti pois. Tämän vuoksi emme suosittele maton pitämistä pitkään parketin tai muun herkän pinnan päällä.

Vaahtomuovit – Etola

Vaahtomuovit • Etola

Vaahtomuovit. Etusivu / Sisustus / Vaahtomuovit. Suodata … vaahtomuovi kiilatyyny · Kiilatyyny 10cm, 15cm ja 20cm. 49,90 € – 99,90 €.

Vaahtomuovi 50x200x4cm (RC524V)

Kotimainen vaahtomuovi 50x200x4cm. Painoluokka: Suomessa valmistettu, tiheäsoluinen E30kg/m3; Koko: Valmispala 50x200x4cm. Ohuet vaahtomuovit voi helposti …

Keywords: vaahtomuovi biltema, äänieristysmatto autoon biltema