Veikkaus liiga

Liiga, Mestis, Veikkausliiga ja muut sarjat – Katso kokoonpanot

Liiga, Mestis, Veikkausliiga ja muut sarjat – Katso kokoonpanot – Veikkaus

Veikkaus.fi:stä löydät usean sarjan kokoonpanot ensimmäisenä koko maassa. Katso Liigan, Mestiksen, Salibandyliigan, Veikkausliigan, Ykkösen ym. kokoonpanot.

Liiga – otteluohjelma | Veikkausuutiset – Veikkaus

Veikkausuutiset – Veikkaus

7 päivää sitten — Liigan kausi 2022-23 – tältä sivulta löydät otteluohjelman ja ennakot tuleville kierroksille. Pitkäveto, Tulosveto ja Moniveto: Liigan …

Urheilun, vedonlyönnin ja toton uutiset, ennakot, vihjeet ja blogit.

Veikkausliiga: Etusivu

Etusivu | Veikkausliiga

Uutiset · Ottelut · Pelaajat. Joukkueet. AC Oulu · FC Haka · FC Honka · FC Inter · FC Lahti · HJK · IFK Mariehamn · Ilves · KTP · KuPS · SJK · VPS. Tilastot.

Veikkaus – Liiga.fi

Liiga

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2023 on julkaistu. Täältä myös uutiset, tv-tiedot, sarjataulukko ja tulokset.

Liiga

Veikkausliiga 2023 | Ottelut, tulokset, uutiset, sarjataulukko, TV

Veikkausliiga on miesten jalkapalloilun korkein sarjataso Suomessa. Sitä on pelattu vuodesta 1990 alkaen, jolloin se korvasi Mestaruussarjan.

Veikkausliigan otteluohjelma kaudelle 2023 on julkaistu. Täältä myös uutiset, tv-tiedot, sarjataulukko ja tulokset.

Veikkausliiga – Wikipedia

Veikkausliiga – Wikipedia

Seuraa Veikkausliiga 2023 -sarjataulukoita, kokonaistaulukko, koti- ja vierastaulukot ja kuntotaulukko (viimeiset 5 ottelua), Veikkausliiga 2023 …

Veikkausliiga 2023 sarjataulukot – Jalkapallo/Suomi

Veikkausliiga 2023 sarjataulukot – Jalkapallo/Suomi  

Uusi upea Veikkausliiga-kausi 2022 on käynnissä. Kauden joka ikinen ottelu nähdään suorana ja selostettuna ja myös tallenteet löytyvät Ruudusta.

Seuraa Veikkausliiga 2023 -sarjataulukoita, kokonaistaulukko, koti- ja vierastaulukot ja kuntotaulukko (viimeiset 5 ottelua), Veikkausliiga 2023 sarjataulukko.  

Veikkausliiga | Ruutu

KTP nousee takaisin Veikkausliigaan kaudeksi 2023. Veikkausliigaa pelataan jälleen keväästä syksyyn 2023. Takaisin pääsarjaan nousee FC KTP, kun taas HIFKin …

Uusi upea Veikkausliiga-kausi 2022 on käynnissä. Kauden joka ikinen ottelu nähdään suorana ja selostettuna ja myös tallenteet löytyvät Ruudusta. Onside-studio myös mukana menossa heti kauden avauksesta aina syksyn mestaruusjuhliin asti! Urheiluohjelma.

Veikkausliiga 2023: Joukkueet, vedonlyönti & televisiointi

Veikkausliigan kausi 2023 pelataan ensi kesänä. Ota sivuiltamme talteen kaikki, mitä tiedämme nyt Veikkausliigan ensi kaudesta, muun muassa voittajakertoimet!

Keywords: veikkaus liiga, liiga veikkaus, liiga kokoonpanot – veikkaus, sm liigan kokoonpanot veikkaus